Problemen met de ondertiteling van SkyShowtime? Dit kun je eraan doen

Als jij direct bij de lancering van SkyShowtime een abonnement hebt afgesloten en nu het aanbod wil gaan ontdekken, dan wil je natuurlijk wel dat de ondertiteling het doet. Helaas lijkt dat op dit moment niet bij iedere kijker het geval te zijn. In dit artikel laten we weten welke problemen met de ondertiteling van SkyShowtime er bij ons bekend zijn en wat je hieraan kunt doen.

Problemen met de ondertiteling van SkyShowtime

In de ochtend van 25 oktober werd de gloednieuwe streamingdienst SkyShowtime gelanceerd. Een hoop mensen waren gelijk erg benieuwd naar het aanbod van de streamingdienst, maar ontdekten dat de ondertiteling nog niet helemaal naar behoren werkte.

Gebruikers hebben aan ons verschillende problemen gemeld. Zo zou in sommige gevallen de ondertiteling helemaal ontbreken en zou het ook veel voorkomen dat de ondertiteling bovenin het scherm staat in plaats van onderin. Allemaal problemen die je natuurlijk zo snel mogelijk opgelost wil hebben. Maar hoe doe je dat?

Instellingen van de ondertiteling aanpassen

Allereerst kun je proberen om de instellingen van de ondertiteling aan te passen. Dit kun je op webbrowser doen door de volgende stappen te volgen:

  1. Ga naar de profielen en klik op ‘Account’
  2. Klik op ‘Instellingen’
  3. Onderaan zie je een kopje met ‘Uiterlijk van ondertiteling’. Hier kun je de instellingen aanpassen, waaronder lettertype, grootte, kleur en achtergrond

Geduld is een schone zaak

Als het aanpassen van de instellingen niet werkt, is de meest logische optie op dit moment simpel: geduld hebben. Door even te wachten hopen we dat het technische probleem snel opgelost zal zijn, waardoor de ondertiteling weer goed werkt.

Ook kun je contact met de klantenservice opnemen of je probleem delen in de Facebook-groep met Nederlandse SkyShowtime kijkers. Daar kun je ook vinden of meer mensen hier last van hebben. En schrijf je in voor onze nieuwsbrief om altijd op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes omtrent dit nieuwe video on demand-platform.

SkyShowtime in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.