SkyShowtime opzeggen: zo werkt het stap voor stap

Heb jij onlangs een abonnement afgesloten op de gloednieuwe streamingdienst SkyShowtime, maar ben je toch niet tevreden? Gelukkig is SkyShowtime opzeggen heel eenvoudig. In dit artikel leggen we stap voor stap uit hoe je dit moet doen en wat je hiervoor nodig hebt.

Stap voor stap: SkyShowtime-abonnement opzeggen

Benodigde tijd: 1 minuut

Zo kun je op je desktop in een paar stappen eenvoudig je abonnement op streamingdienst SkyShowtime opzeggen.

  1. Ga naar de officiële website van SkyShowtime

    Hier moet je inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord, als je dit nog niet gedaan hebt.

  2. Klik op het poppetje rechts bovenin het scherm en ga naar ‘Account’

    Hier vind je alle gegevens van je account en alle instellingen.

  3. Ga bij ‘Abonnement en Betalingen’ naar ‘Je abonnement’

    Het is hier mogelijk om op ‘Abonnement opzeggen’ te klikken en direct je abonnement stop te zetten.

Na het opzeggen van je abonnement blijf je nog tot het einde van de factuurmaand toegang houden tot je account. In je profiel, ook onder ‘je abonnement’, zie je tot wanneer je kunt blijven kijken.

Maandelijks opzeggen is mogelijk

Een abonnement op SkyShowtime is maandelijks opzegbaar. Dit betekent dat je nooit langer dan een paar weken aan de streamingdienst vastzit en op ieder willekeurig moment kunt opzeggen. Houd er wel rekening mee dat als je later een nieuw abonnement wil, je niet meer profiteert van een eventueel eerder geclaimde levenslange korting van 50%.

Meer informatie over de streamingdienst

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit nieuwe platform? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en check regelmatig onze social media-kanalen. Verder volg je de laatste nieuwtjes rondom deze nieuwe streamingdienst ook in de Facebook-groep met Nederlandse SkyShowtime kijkers.

SkyShowtime in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.