Zo kun je SkyShowtime koppelen aan de Apple TV-app (stappenplan)

Ben je in het bezit van een Apple TV en kijk je graag naar de films en series van SkyShowtime? Dan wil je misschien wel weten hoe je de streamingdienst aan de Apple TV-app op je televisie kunt koppelen. In dit artikel leggen we dat stap voor stap uit.

SkyShowtime aan je Apple TV-app koppelen

Je kunt de apps van verschillende streamingdiensten aan je Apple TV-app koppelen. Hierdoor kun je een gezamenlijke kijklijst bijhouden van verschillende video on demand-platformen en heel makkelijk door álle beschikbare content bladeren. Ook houdt de Apple TV-app je kijkgeschiedenis bij en is er een gedeelde ‘Verder kijken-lijst’. Wel zo handig dus om zo veel mogelijk streamingdiensten te koppelen.

Ook SkyShowtime is aan je Apple TV-app te verbinden. Zo kun je met enkele klikken naar populaire series als Yellowstone en Tulsa King kijken. Kleine side note: een abonnement op SkyShowtime is natuurlijk wel vereist.

Hoe koppel ik SkyShowtime aan mijn Apple TV-app?

Maar hoe kun je SkyShowtime nu eigenlijk aan de Apple TV-app koppelen? Gelukkig is dit helemaal niet lastig. Volg het volgende stappenplan:

  1. Ga naar de officiële website van SkyShowtime om een abonnement te nemen als je dat nog niet hebt
  2. Open de app van SkyShowtime op je iPhone, iPad of Apple TV en speel een willekeurige titel af. Er zal nu een melding verschijnen om de Apple TV-app te koppelen aan SkyShowtime
  3. Druk op de Verbind-knop. SkyShowtime is nu aan de Apple TV-app gekoppeld! 🍿

Meer informatie over SkyShowtime in Nederland

Op Streamwijzer is het complete aanbod van de streamingdiensten in Nederland te vinden. In de tabellen vind je dagelijks welke films en series nieuw op de streamingdienst zijn verschenen. Ook vermelden we natuurlijk wat het aanbod van films en series op SkyShowtime in Nederland is en welke films en series er binnenkort aankomen.


Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.