SkyShowtime actiecode: dit is hem en zo werkt het

Sinds de nieuwe streamingdienst SkyShowtime in de lucht is krijgen we steeds meer vragen van nieuwe abonnees die op zoek zijn naar de SkyShowtime actiecode. Bij het aanmelden vind je namelijk het kopje “Heb je een actiecode?”. We leggen hier uit hoe het precies werkt en welke actiecodes er nu beschikbaar zijn.

🚨 Update (december 2022) → De levenslange kortingsactie met onderstaande actiecode is inmiddels verlopen. Meer informatie over de huidige prijzen en kortingen vind je op: Wat kost een abonnement op SkyShowtime in Nederland?

Actiecode voor SkyShowtime in 2022

SkyShowtime heeft besloten net zoals HBO Max te stunten door snelle beslissers een levenslange korting van 50% aan te bieden. In plaats van de maandelijkse prijs van €6,99 ben je slechts €3,49 p/m kwijt. En van deze korting blijf je dus de rest van je leven, zolang je een abonnement blijft houden op de streamingdienst, profiteren. Zie je de levenslange korting niet bij het aanmelden en wil je deze toch verzilveren? Dan kun je ook gebruikmaken van de actiecode. Deze is als volgt: NLHPFL2022. Hieronder leggen we uit hoe de code werkt.

We laten het in dit artikel uiteraard ook weten als er in de toekomst andere actiecodes beschikbaar komen waarmee je kunt profiteren van kortingen. Bovendien lees je dat ook altijd op onze social media-kanalen en de website.

SkyShowtime actiecode gebruiken: zo werkt het

De actiecode die nu in de omloop is kan gebruikt worden om de levenslange korting te verzilveren. Volg hiervoor de volgende stappen:

  1. Ga naar de officiële website van SkyShowtime
  2. Klik op ‘Meld je nu aan’
  3. Vul je e-mail en wachtwoord in
  4. Klik op ‘Heb je een actiecode?’
  5. Vul de volgende code in: NLHPFL2022
  6. Klik op ‘Start abonnement’ en kijken maar!

Meer informatie over de streamingdienst

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom dit nieuwe platform? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en check regelmatig onze social media-kanalen. Verder volg je de laatste nieuwtjes rondom deze nieuwe streamingdienst ook in de Facebook-groep met Nederlandse SkyShowtime kijkers.

SkyShowtime in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.