SkyShowtime aanbiedingen: zo kun je besparen op je abonnement

Denk je erover om een abonnement af te sluiten op SkyShowtime en ben je benieuwd of het mogelijk is om geld te besparen? In dit artikel brengen we je op de hoogte van alle SkyShowtime aanbiedingen en kortingscodes, zodat je altijd de laagste prijs betaalt voor je nieuwe abonnement.

Alles over de nieuwste SkyShowtime aanbiedingen

In dit artikel laten we je weten welke SkyShowtime aanbiedingen er in 2023 zijn, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
🤑 Alle SkyShowtime aanbiedingen in 2023
💰 Kortingscodes
🍿 Gratis proefperiode

Deze SkyShowtime aanbiedingen zijn actief in 2023

In 2023 is er doorlopend sprake van een SkyShowtime aanbieding waarmee je profiteert van een korting van maar liefst 33%. Om hier gebruik van te maken, kun je kiezen voor een jaarabonnement in plaats van een maandelijks lidmaatschap.

De maandelijkse kosten van een abonnement op SkyShowtime zijn namelijk vastgesteld op €6,99. Voor een jaarabonnement betaal je echter slechts €54,99 p/j, en dit betekent dat je dus omgerekend maar €4,58 per maand kwijt bent. Je zou ook kunnen zeggen dat je vier maanden gratis kijkt naar alle content van de nieuwe streamingdienst per gefactureerd jaar. In totaal bespaar je maar liefst €28,89 in dat jaar lidmaatschap. 👉 Ga meteen naar SkyShowtime en claim 33% korting door te kiezen voor een jaarabonnement.

Stappenplan: zo profiteer je van hoge korting op SkyShowtime

Het is erg simpel om de bovenstaande aanbieding van SkyShowtime te claimen. Hieronder leggen we in een stappenplan uit hoe je dat kunt doen.

  1. ➡️ Ga hier direct naar de officiële website van SkyShowtime
  2. Kies voor het jaarabonnement
  3. Vul je gegevens in
  4. Geniet van 33% korting en begin direct met kijken 🍿

Zijn er nu SkyShowtime kortingscodes?

Op dit moment zijn er op de redactie van Streamwijzer geen SkyShowtime kortingscodes bekend. Op deze pagina houden we je altijd op de hoogte van de nieuwste acties en laten we het uiteraard direct weten zodra SkyShowtime kortingscodes uitgeeft.

📺 Op de hoogte blijven van de nieuwste acties van SkyShowtime? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media.

Is er een gratis proefperiode bij SkyShowtime?

Ben je er nog niet helemaal over uit of je überhaupt voor een abonnement op SkyShowtime wil gaan? Veel mensen vragen zich dan ook af of SkyShowtime ook een gratis proefperiode heeft ingesteld. Vlak na de lancering was dit niet het geval, maar inmiddels is het wél mogelijk om tijdelijk kosteloos gebruik te maken van de videodienst in Nederland.

Wanneer je kiest voor een lidmaatschap, dan kun je voor een maandabonnement of een jaarabonnement gaan. Het maandabonnement heeft een gratis proefperiode van 7 dagen voorafgaand aan de start van je abonnement.

👉 Ga direct naar de officiële website van SkyShowtime en kijk nu 7 dagen gratis

Meer informatie over de streamingdienst

Uiteraard zou het kunnen dat er binnenkort nog andere toffe acties aankomen om het gratis of met korting kijken naar SkyShowtime mogelijk te maken. Veel nieuwtjes vind je direct na bekendmaking in de Facebook-groep met SkyShowtime kijkers.

SkyShowtime in Nederland

Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.