Sky Rojo seizoen 3 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

De makers van het kijkcijferkanon La Casa de Papel kwamen in maart 2021 met een gloednieuwe serie op Netflix: Sky Rojo. Een luttele 4 maanden later verscheen er zelfs al een vervolgseizoen, wat razendsnel is. Nu zijn fans benieuwd of er ook een derde seizoen volgt en zoja, hoe snel het op Netflix te zien zal zijn. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Sky Rojo seizoen 3 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Sky Rojo over?

Van de makers van Money Heist komt deze nieuwe serie boordevol actie, compleet met duistere humor en adrenaline gevulde momenten. Coral, Wendy en Gina gaan op de vlucht op zoek naar de vrijheid terwijl ze worden achtervolgd door Moisés en Christian, handlangers van Romeo, pooier en eigenaar van Club Las Novias. Samen beginnen de vrouwen aan een hectische race waarin ze vele gevaren zullen moeten trotseren. Hun enige plan: nog vijf minuten in leven blijven

Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 2 seizoenen
Categorie: Actie, Avontuur, Misdaad
Makers: Álex Pina, Esther Martínez Lobato
Cast: Enric Auquer, Lali Espósito, Asier Etxeandia
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Sky Rojo seizoen 3 op Netflix Nederland?

Ook al zouden we jullie nog zo graag willen verblijden met goed nieuws, helaas hebben we nog niets te melden over de komst van een derde seizoen van de Spaanse hitserie op Netflix. De vraag of een serie verlengd wordt met een vervolgseizoen, wordt meestal enkele maanden na de lancering beantwoord. Vaak wordt dit antwoord gebaseerd op een afweging tussen de productiekosten en de kijkcijfers.

Momenteel weten we dus helaas nog niets met zekerheid te zeggen over een mogelijk derde seizoen van Sky Rojo. De reden dat dit nieuws (en de lancering) vorige keer zo snel na de release van seizoen 1 kwam, was omdat er voor de productie direct twee delen besteld waren. Nu zullen we dus helaas langer moeten wachten op meer duidelijkheid.

→ Vergelijkbare series met Sky Rojo vind je hier 🍿

Komt er een Sky Rojo seizoen 4 of is S3 het laatste seizoen van de serie?

Aangezien nog niet bekend is of er een seizoen 3 van de Spaanse misdaadserie zal verschijnen, weten we ook nog niet of er een vierde deel zal komen. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Sky Rojo seizoen 3?

Helaas zijn er nog geen beelden van een eventueel derde seizoen beschikbaar, maar met de heerlijke trailer van deel 2 kun je je al klaar maken voor een mogelijke release van meer nieuwe afleveringen.