Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over de film Sjakie en de Chocoladefabriek uit 2005. De film behaalde tot dusver een 6.6 uit 10 op IMDb en filmliefhebbers kijken de film graag online.

In dit artikel geven wij aan of Sjakie en de Chocoladefabriek op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Pathé Thuis of een ander video on demand-platform.

Waar kun je Sjakie en de Chocoladefabriek uit 2005 online kijken?

Pathé Thuis: De film Sjakie en de Chocoladefabriek uit 2005 is op dit moment te bekijken via Pathé Thuis. Ga direct naar Sjakie en de Chocoladefabriek op Pathé Thuis.

Ziggo on Demand: Ziggo on Demand biedt momenteel ook de film Sjakie en de Chocoladefabriek uit 2005 aan. Ga direct naar Sjakie en de Chocoladefabriek op Ziggo on Demand.

Bol.com: Als je de film Sjakie en de Chocoladefabriek uit 2005 op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar Sjakie en de Chocoladefabriek op Bol.com.

Verhaal van Sjakie en de Chocoladefabriek (2005)

Een jongetje wint een rondleiding door de mooiste chocoladefabriek ter wereld, onder leiding van ‘s werelds meest bijzondere snoepmaker.

Informatie over de film

Titel: Sjakie en de Chocoladefabriek
Jaar: 2005
Categorie: Avontuur, Komedie, Familie
Regisseur: Tim Burton
Schrijvers: Roald Dahl, John August
Cast: Johnny Depp, Freddie Highmore, David Kelly
IMDb: 6.6 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws over Sjakie en de Chocoladefabriek op deze website? Hier vind je alle informatie over Sjakie en de Chocoladefabriek op Streamwijzer.