Live stream: Sjachtar Donetsk – Real Madrid | 11 oktober 2022 | Champions League

In het Europese miljoenenbal—de Champions League—is de volgende speelronde van de groepsfase aangebroken met onder andere een partij van een Spaanse grootmacht: Sjachtar Donetsk – Real Madrid. De strijd tussen de twee teams barst los op dinsdag 11 oktober 2022 om 21:00 uur Nederlandse tijd in het Stadion Wojska Polskiego in Warschau (Polen). Hier vind je hoe je direct op tv en online met een live stream naar de wedstrijd kunt kijken.

Sjachtar Donetsk – Real Madrid online kijken: live stream van de wedstrijd op dinsdag 11 oktober 2022 om 21:00 uur

Recentelijk is het nieuwe seizoen van de Champions League begonnen. De uitzendingen van het Europees voetbal worden door verschillende aanbieders in Nederland verzorgd, waaronder NLZIETESPN, Ziggo Sport en een aantal tv-zenders (die ook online te kijken zijn). De match tussen het team uit Spanje en de Duitse tegenstanders in Groep F wordt vanavond op tv vanaf 21:00 uur uitgezonden door Ziggo Sport Racing op kanaal 404 en is hierdoor ook online te streamen. In de onderstaande tabel vind je welke video on demand-platforms de voetbalwedstrijd vertonen. 👉 Ga meteen naar Sjachtar Donetsk – Real Madrid bij Ziggo Sport Racing.

De prijs van een aanvullend Ziggo Sport Totaal-pakket verschilt per provider (voor meer info: spring direct naar het overzicht onderaan dit artikel). Zo kun je ook hier bij KPN kijken naar Ziggo Sport Totaal, net als hier bij Canal Digitaal. Bij die laatste provider kun je ook al met elk lidmaatschap gratis ESPN kijken, maar deze wedstrijd valt daar niet onder.

Je kunt de uitzending vervolgens via tv of de app van je provider kijken, maar het is ook mogelijk om onder andere met een Chromecast of via Apple TV de strijd op het grote scherm van je televisie te vertonen. Verder is het goed om te weten dat je in het overzicht van alle wedstrijden van voetbal vandaag precies vindt welke match op welke dag & tijd in het programma staat. Je vindt in de tabel de uit- en thuisteams, competitie en waar het te zien is op tv + online.

Real Madrid 2-1 Shakhtar | Highlights | Champions League

Terugkijken: samenvatting en hele wedstrijd FC Sjachtar Donetsk vs. Real Madrid C.F.

Heb je de partij afgelopen dinsdag gemist en zou je hem graag terug willen kijken? Dan zijn daar twee mogelijkheden voor. Mensen die de hele wedstrijd willen streamen, kunnen voor FC Sjachtar Donetsk – Real Madrid C.F. terecht bij hun provider als ze het pakket met Ziggo Sport Totaal, zoals vermeld in het overzicht bovenaan dit artikel, afgenomen hebben. Het is dan namelijk mogelijk om de match tot 7 dagen terug te kijken.

Daarnaast is ook de samenvatting van de wedstrijd te zien en die is voor iedereen vrij toegankelijk. De makkelijkste manier om deze te vinden is door naar YouTube te gaan en ‘Sjachtar Donetsk Real Madrid’ in de zoekbalk in te tikken. Vervolgens kun je de belangrijkste beelden in een paar minuten terugkijken.

Alle wedstrijden van de Champions League in 2022 op tv en online kijken met een live stream

De uitzendrechten van de Champions League zijn dit jaar in handen van meerdere partijen in het Nederlandse streaminglandschap. Op de sportpagina van Streamwijzer vind je welke wedstrijden waar online te zien zijn met een live stream, maar ook bij welke zender ze op tv worden uitgezonden.

Streamingdiensten in Nederland bieden nog niet vaak sportabonnementen aan, al zijn er sommige video on demand-platforms die het wel mogelijk maken om naar voetbal te kijken. Zo kun je bij Viaplay genieten van de Engelse Premier League en Duitse Bundesliga, maar momenteel is het Nederlandse en Europese voetbal er niet te vinden. Ook discovery+ heeft met de Zweedse Allsvenskan een eigen competitie in handen en daarnaast stream je bij ESPN naast de Eredivisie tevens de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, een deel van de Europa + Conference League en tevens grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB, etcetera.

Prijs van Ziggo Sport Totaal bij providers in Nederland

De naam van het sportpakket doet anders vermoeden, maar de kanalen van Ziggo Sport Totaal zijn ook bij andere providers dan de oranje aanbieder te bestellen. In sommige gevallen is het aanvullende pakket zelfs goedkoper als je het bij een andere provider bestelt dan wanneer je hem toevoegt aan het pakket dat je bij Ziggo zelf afneemt.

Hieronder vind je een overzicht van de prijs van Ziggo Sport Totaal per maand bij elke provider op het moment van schrijven. Via de knop onder ‘meer informatie’ lees je alles over het aanvullende pakket op de officiële website van de desbetreffende provider. Daar kun je de zenders aan je bestaande lidmaatschap toevoegen of je kunt kiezen om over te stappen naar de aanbieder voor je abonnement op tv, internet en/of mobiel.

ProviderPrijs per maandMeer informatie
Canal Digitaal€13,95➡️ Ga direct naar Ziggo Sport Totaal bij Canal Digitaal
Online€13,95➡️ Ga direct naar Ziggo Sport Totaal bij Online
Ziggo€14,95➡️ Ga direct naar Ziggo Sport Totaal bij Ziggo
KPN€14,95➡️ Ga direct naar Ziggo Sport Totaal bij KPN
Caiway€14,95➡️ Ga direct naar Ziggo Sport Totaal bij Caiway
Solcon€14,95➡️ Ga direct naar Ziggo Sport Totaal bij Solcon
T-Mobile€15,00➡️ Ga direct naar Ziggo Sport Totaal bij T-Mobile
Delta€15,00➡️ Ga direct naar Ziggo Sport Totaal bij Delta

  • Hoe laat is de wedstrijd Sjachtar Donetsk – Real Madrid vandaag (dinsdag 11 oktober 2022)?

    De aftrap van deze partij in de Champions League is in de avond om 21:00 uur in het Poolse Stadion Wojska Polskiego in Warschau.

  • Via welke zender van op tv wordt Sjachtar Donetsk – Real Madrid vanavond uitgezonden?

    De wedstrijd wordt uitgezonden op de tv-zender Ziggo Sport Racing. Hierdoor kun je online en via je televisie naar de partij tussen het Oekraïense en Spaanse team kijken met een live stream. In dit artikel geven we een overzicht van alle kijkopties en achtergrondinformatie over de match.


Afbeelding ter illustratie

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.