Waar kun je de drie Sissi-films (1955-1957) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de films over Sissi (1955-1957) online kijken kunnen. In deze legendarische en romantische trilogie volgen we het leven van Sissi, ook bekend onder haar titel als keizerin Elisabeth van Oostenrijk-Hongarije. In dit artikel geven wij aan of deze filmreeks op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, NLZIET, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de films over ‘Sissi’ (1955-1957) online kijken?

In 1955 werd de eerste film uit de inmiddels legendarische Sissi-trilogie uitgezonden, bekend onder de naam van de keizerin. Vervolgens kwamen ook Sissi, die junge Kaiserin (1956) en Sissi, Schicksalsjahre einer Kaiserin (1957) uit. Ze zijn alledrie al meermaals op de Nederlandse televisie uitgezonden, maar vandaag de dag zijn ze gelukkig ook nog online terug te kijken. In de onderstaande tabel vind je bij welke streamingdiensten je wel en niet naar deze hitfilms kunt kijken.

NLZIET➡️ Ga meteen naar de Sissi-trilogie bij NLZIET. Hier is de klassieke filmreeks te zien, net als de nieuwe Sisi-serie uit 2021. Beiden werden door de NPO uitgezonden en maken daarom onderdeel uit van het aanbod van de streamingdienst. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Amazon Prime VideoDeze films zijn op het moment van schrijven niet te zien bij Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze films niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Sissi niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze films zijn op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix, terwijl de nieuwe serie The Empress uit 2022 wel in het aanbod van de streamingdienst is opgenomen. Deze titel staat overigens ook bekend onder de Duitse naam Die Kaiserin.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Sissi nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de filmreeks nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Sissi’ (1955-1957)

Geromantiseerde filmtrilogie over het leven van keizerin Elisabeth (Sissi) van Oostenrijk-Hongarije.

Streaming informatie over de filmreeks

TitelSissi (1) | Sissi, die junge Kaiserin (2) | Sissi, Schicksalsjahre einer Kaiserin (3)
Jaar1955-1957
SoortFilms
Duur1 uur en 42 minuten (1) | 1 uur en 42 minuten (2) | 1 uur en 45 minuten (3)
TaalDuits
CategorieDrama, Geschiedenis
IMDb7,0 uit 9.000 stemmen
MakerErnst Marischka
CastRomy Schneider, Karlheinz Böhm, Magda Schneider, Uta Franz, Gustav Knuth, Vilma Degischer, Josef Meinrad, Erich Nikowitz, Karl Fochler

Synopsis: NLZIET