Komt er een ‘Sisi’ seizoen 4? En wanneer dan?

Fans van kostuumdrama’s kunnen al sinds 2021 ieder najaar genieten van het verhaal van de Oostenrijkse keizerin Sisi in de gelijknamige serie. Ook begin 2024 was het weer zover en verschenen er een aantal splinternieuwe afleveringen op de buis. Maar blijft het hierbij of komt er nog meer? Oftewel: komt er een Sisi seizoen 4? En wanneer dan? Wij geven antwoord op deze vragen.

Alles over ‘Sisi’ seizoen 4

In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over het nieuwe seizoen van Sisi, zodat je alle up-to-date informatie op een rijtje hebt.

— Klik om te springen op deze pagina —
Komt er een Sisi seizoen 4?
📅 Wanneer begint seizoen 4?
🍿 Wat is het verhaal?

Komt er een ‘Sisi’ seizoen 4?

De allereerste aflevering van Sisi seizoen 3 verscheen op vrijdag 5 januari 2024 op NPO 2. Streamers kunnen zelfs het hele seizoen al sinds 21 december bingen op NLZIET via NPO Plus.

De grote vraag is of er ook nog een vierde seizoen gaat komen waarin we weer in het liefdesverhaal van de jonge Oostenrijkse keizerin Elisabeth (gespeeld door Dominique Davenport) en keizer Franz Josef I (Jannik Schümann) kunnen duiken. Helaas is dat op dit moment nog niet bekendgemaakt. Zodra de BNNVARA meer informatie met ons deelt, werken we deze pagina bij.

Wanneer komt ‘Sisi’ seizoen 4 op tv?

Op dit moment is dus nog niet zeker óf er vierde seizoen komt en daarom kunnen we ook de releasedatum nog niet met je delen. Zodra we meer informatie krijgen, hoor je het direct van ons via je mail en onze social media-kanalen. Tot die tijd is dit het uitzendschema van het derde seizoen.

AfleveringWeekdag (tv)Datum (tv)Weekdag (NLZIET)Datum (NLZIET)
1Vrijdag5 januari 2024Donderdag21 december 2023
2Vrijdag12 januari 2024Donderdag21 december 2023
3Vrijdag19 januari 2024Donderdag21 december 2023
4Vrijdag26 januari 2024Donderdag21 december 2023
5Vrijdag2 februari 2024Donderdag21 december 2023
6Vrijdag9 februari 2024Donderdag21 december 2023

Waar gaat het verhaal van ‘Sisi’ over?

De 19e eeuw. Wanneer Elisabeth van Oostenrijk, ook wel Sisi genoemd, keizer Franz Joseph leert kennen, is dat het begin van een roerige liefdesgeschiedenis. De eigenzinnige Sisi en de jonge Franz Joseph voelen zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken, maar hun weg gaat niet over rozen.

TitelSisi
Jaar2021
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalDuits
CategorieDrama, Geschiedenis
IMDb6,6 uit 1.500 stemmen
MakerSven Bohse
CastDominique Devenport, Jannik Schümann, David Korbmann, Désirée Nosbusch, Tanja Schleiff, Julia Stemberger, Pauline Rénevier, Jokubas Gutautas, Paula Kober

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.