Komt er een seizoen 3 van ‘Sisi’ (2021-)?

Deze kerst werden we weer getrakteerd op een gloednieuw seizoen van de populaire serie Sisi. Terwijl we ons onderdompelden in de perikelen van de Oostenrijkse keizerin, kwam ook direct de vraag op of er hierna nog nieuwe afleveringen zouden volgen. In dit artikel geven wij daarom antwoord op de vraag: komt er een Sisi seizoen 3?

Komt er een ‘Sisi’ seizoen 3?

Op dit moment is het helaas nog niet bekend of er een derde seizoen van Sisi gemaakt zal worden. De serie was in het najaar van 2021 voor het eerst te zien en keerde op tweede kerstdag 2023 voor een tweede seizoen terug. Of dat alles is weten we nu nog niet. We laten het uiteraard direct via je mail weten zodra we meer (officiële) informatie over S3 krijgen.

Sisi seizoen 2 - TRAILER | KRO-NCRV | NPO Plus

Waar gaat het verhaal van ‘Sisi’ over?

De 19e eeuw. Wanneer Elisabeth van Oostenrijk, ook wel Sisi genoemd, keizer Franz Joseph leert kennen, is dat het begin van een roerige liefdesgeschiedenis. De eigenzinnige Sisi en de jonge Franz Joseph voelen zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken, maar hun weg gaat niet over rozen.

TitelSisi
Jaar2021
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalDuits
CategorieDrama, Geschiedenis
IMDb6,6 uit 1.500 stemmen
MakerSven Bohse
CastDominique Devenport, Jannik Schümann, David Korbmann, Désirée Nosbusch, Tanja Schleiff, Julia Stemberger, Pauline Rénevier, Jokubas Gutautas, Paula Kober

Veelgestelde vragen

  • Komt er een ‘Sisi’ (2021-) seizoen 3?

    Op dit moment is het nog niet bekend of er een derde seizoen van Sisi gemaakt wordt. Uiteraard laten wij de laatste nieuwtjes altijd weten via je mail.

  • Waar kun je ‘Sisi’ (2021-) online kijken?

    Sisi wordt iedere kerst op de televisie uitgezonden en is terug te kijken bij streamingdienst NLZIET. Hier vind je de beide seizoenen van de serie én de legendarische Sissi-trilogie uit 1955-1957.


Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.