Hitserie ‘Sisi’ keert terug op de buis

Fans van kostuumdrama’s, opgelet! Het derde seizoen van Sisi is vanaf vandaag op televisie te zien. Maar streamers konden zich al een paar weken lang onderdompelen in het leven van de Oostenrijkse keizerin in de negentiende eeuw.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Seizoen 3 van ‘Sisi’ is nu zowel op tv als online te zien

Vorig jaar kon je met kerst naar de serie kijken, maar dit keer moesten we iets langer wachten. De eerste aflevering van het derde seizoen verschijnt namelijk op vrijdag 5 januari op NPO 2. Je kunt dit keer weer wekelijkse afleveringen verwachten.

Ben je meer van het streamen, dan heb je mazzel. Het hele seizoen werd namelijk al op donderdag 21 december via de NPO aan het aanbod van NLZIET toegevoegd. Dat betekent dat je dus nu al hier op de streamingdienst alle afleveringen van Sisi online kunt bingewatchen. In het onderstaande uitzendschema laten we zien wanneer welke aflevering waar (en wanneer) te streamen is.

AfleveringWeekdag (tv)Datum (tv)Weekdag (NLZIET)Datum (NLZIET)
1Vrijdag5 januari 2024Donderdag21 december 2023
2Vrijdag12 januari 2024Donderdag21 december 2023
3Vrijdag19 januari 2024Donderdag21 december 2023
4Vrijdag26 januari 2024Donderdag21 december 2023
5Vrijdag2 februari 2024Donderdag21 december 2023
6Vrijdag9 februari 2024Donderdag21 december 2023

Hier gaat het derde seizoen over

We verkassen weer naar de 19e eeuw en kijken mee met het leven van keizerin Sisi en keizer Franz Josef. Het leven van Sisi wordt er ook in het derde seizoen niet makkelijker op. Franz is vooral bezig met zijn werk en dat betekent dat Sisi de zorg voor hun zoon Rudolf bijna helemaal alleen moet dragen. Als hij op een gegeven moment gekidnapt wordt, moet ze er alles aan doen om hem te redden.

Meer informatie over ‘Sisi’ (2021-)

De 19e eeuw. Wanneer Elisabeth van Oostenrijk, ook wel Sisi genoemd, keizer Franz Joseph leert kennen, is dat het begin van een roerige liefdesgeschiedenis. De eigenzinnige Sisi en de jonge Franz Joseph voelen zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken, maar hun weg gaat niet over rozen.

TitelSisi
Jaar2021-
SoortSerie
Duur3 seizoenem
TaalDuits
CategorieDrama, Geschiedenis
IMDb6,6 uit 1.500 stemmen
MakerSven Bohse
CastDominique Devenport, Jannik Schümann, David Korbmann, Désirée Nosbusch, Tanja Schleiff, Julia Stemberger, Pauline Rénevier, Jokubas Gutautas, Paula Kober

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.