Waar kun je de serie ‘Sisi’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Sisi (2021) online kijken kunnen. We reizen in dit verhaal terug naar de 19e eeuw, een tijd waarin het liefdespad van Elisabeth van Oostenrijk (ook bekend onder de naam Sisi) en keizer Franz Joseph niet over rozen blijkt te gaan. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, NLZIET, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Sisi’ (2021) online kijken?

In 2021 werd de gloednieuwe serie over Sisi op televisie uitgezonden, maar vandaag de dag zijn alle afleveringen gelukkig nog online terug te kijken. In de onderstaande tabel vind je bij welke streamingdiensten je wel en niet naar deze hitserie kijken kunt.

NLZIET➡️ Ga meteen naar Sisi bij NLZIET. Hier is de serie te zien, net als de legendarische Sissi-trilogie uit 1955-1957. Beiden werden door de NPO uitgezonden en maken daarom onderdeel uit van het aanbod van de streamingdienst.
⛔️ Amazon Prime VideoDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Sisi niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix, terwijl de nieuwe serie The Empress uit 2022 wel in het aanbod van de streamingdienst is opgenomen. Deze titel staat overigens ook bekend onder de Duitse naam Die Kaiserin.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Sisi nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Sisi’ (2021)

De 19e eeuw. Wanneer Elisabeth van Oostenrijk, ook wel Sisi genoemd, keizer Franz Joseph leert kennen, is dat het begin van een roerige liefdesgeschiedenis. De eigenzinnige Sisi en de jonge Franz Joseph voelen zich onweerstaanbaar tot elkaar aangetrokken, maar hun weg gaat niet over rozen.

Sisi | official trailer met Nederlandse ondertiteling | myLum

Streaming informatie over de serie

TitelSisi
Jaar2021
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalDuits
CategorieDrama, Geschiedenis
IMDb6,6 uit 1.300 stemmen
MakerSven Bohse
CastDominique Devenport, Jannik Schümann, David Korbmann, Désirée Nosbusch, Tanja Schleiff, Julia Stemberger, Pauline Rénevier, Jokubas Gutautas, Paula Kober

Synopsis: NLZIET

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.