Waar kun je het Sinterklaasjournaal 2020 online kijken?

Het is weer tijd voor het Sinterklaasjournaal van 2020 met Dieuwertje Blok! Veel mensen vragen ons of het journaal van onze goedheiligman en zijn pieten wel door zal gaan dit jaar ondanks Corona, wanneer de intocht is, waar je het kunt kijken als je het gemist hebt en hoe laat het uitgezonden zal worden. Hieronder geven we stuk voor stuk duidelijk antwoord op deze vragen. Veel plezier en alvast een fijne Sinterklaasviering gewenst!

 Sint 2020 Sint 2020

Sinterklaasjournaal 2020: wanneer is het begonnen en waar kun je het online kijken?

Je kunt via de NPO Start app, maar ook bijvoorbeeld heel makkelijk met Ziggo GO naar alle afleveringen van het Sinterklaasjournaal kijken. Dat kan live, maar je kunt ook terugkijken als je het gemist hebt.

Wanneer begint het Sinterklaasjournaal 2020?

Het Sinterklaasjournaal 2020 gaat van start op maandag 9 november en zal elke dag om 18:00 uur te zien zijn bij Zapp op NPO3.

Wanneer is de intocht van Sinterklaas in 2020?

De landelijke intocht van Sinterklaas in 2020 is op zaterdag 14 november om 12.00 uur en is gewoon te zien via Zapp op NPO3 en daarna terug te kijken via NPO Start. De locatie van de intocht is echter geheim, zodat er niet te veel mensen op af kunnen komen.

Gaat het Sinterklaasjournaal in 2020 ondanks Corona gewoon door?

Het Sinterklaasjournaal van 2020 gaat ondanks de Coronacrisis gewoon door en zal elke dag op de televisie en online te zien zijn.

Hoe laat en waar kun je het Sinterklaasjournaal online kijken als je het gemist hebt?

Elke dag om 18:00 uur is het Sinterklaasjournaal op de televisie te bekijken op NPO3 bij Zapp. Je kunt het daarna terugkijken via je televisie app of via NPO Start als je het gemist hebt.

Komt het Sinterklaasjournaal ook op Netflix of een andere streamingdienst?

Het Sinterklaasjournaal wordt uitgezonden door de Nederlandse Publieke Omroep en zal daarom niet op video on demand-platforms als Netflix, Videoland, Disney+ of Amazon Prime Video te zien zijn. Wel kun je het programma via NPO Start gratis terugkijken wanneer je wilt.

→ Alles voor Sinterklaas vind je hier 🎁

Het Sinterklaasjournaal en de intocht in 2020 gaan gewoon door, ondanks Corona

Wees niet bang, want Corona gooit wat betreft het Sinterklaasjournaal geen roet in het eten. De NTR zendt gewoon het nieuwe Sinterklaasjournaal uit en het is dagelijks te bekijken op Zapp bij NPO3 om 18:00, maar ook gratis terug te kijken via NPO Start als je het gemist hebt.

Ook is het lespakket weer door de omroep ter beschikking gesteld en kun je je klaarmaken voor een gezellige Sinterklaasviering met het gezin dit jaar. Het zal echter in wat kleinere kringen verkeren dan gebruikelijk door de Coronacrisis, maar hopelijk zal dat de pret niet drukken. Er zijn genoeg Sinterklaas spelletjes, kleurplaten, dingen om te knutselen, raamtekeningen, versiering en andere gezellige dingen te verzinnen.

Sinterklaascadeautjes: inspiratie en de beste deals

Als je nog op zoek bent naar leuke cadeautjes, dan heeft de grote en betrouwbare webwinkel Bol.com een volledige selectie gemaakt met creatieve suggesties. Bezoek nu de Sinterklaas actiepagina op de officiële Bol.com website om inspiratie op de doen voor leuke cadeaus en om de beste deals te scoren dit jaar. Ook in 2020 mag Sinterklaas namelijk gewoon een prachtig feest zijn. Ondanks deze gekke Coronatijden.