Deze Sinterklaasfilms op Pathé Thuis moet je voor Pakjesavond gezien hebben

Zie ginds komt de stoomboot… De Goedheiligman is weer in het land en 5 december komt steeds dichterbij. De perfecte tijd om een leuke Sinterklaasfilm op te zetten. Maar welke titels mogen de jongste kijkers nu echt niet missen? Hieronder zetten we 4 Sinterklaasfilms op Pathé Thuis op een rij die je zeker voor Pakjesavond gezien moet hebben.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

4x Sinterklaasfilms die jouw kids niet mogen missen

In de lijst met Sinterklaasfilms van Pathé Thuis vind je onder andere de films van De Club van Sinterklaas. Hieronder hebben we vier andere pareltjes uitgelicht. Neem vooral ook zelf een kijkje bij de Sinterklaas-collectie op de officiële Pathé Thuis-website om het complete aanbod te zien. Op de streamingdienst vind je daarnaast meer dan 5.000 andere titels en worden er iedere maand een flink aantal nieuwe films aan het aanbod toegevoegd.

4. De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis (2022)

Na De Grote Sinterklaasfilm en De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje volgde in 2022 De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis. We zien hierin hoe Hugo Hogepief op de sleutelring van Sinterklaas moet passen, die toegang geeft tot de kluis waarin alle pakjes verzameld worden. Als Hugo echter ongelukkig ten val komt en ontvoerd wordt door twee gemeneriken, dreigt Pakjesavond in duigen te vallen.

3. Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer (2017)

Het Paard van Sinterklaas heeft speciale, gouden hoefijzers waarmee hij de daken op kan. Zonder deze hulpmiddelen, lukt het hem niet. De chaos is dan ook gigantisch als hij er eentje verliest. Sint besluit zijn Pieten niet onrustig te maken en schakelt de hulp in van het jonge meisje Bloem. Kunnen ze samen het hoefijzer terugvinden en Pakjesavond redden?

2. Sinterklaas en Koning Kabberdas (2021)

Riko Tik werd vroeger gepest en is daar nog niet overheen. Hij besluit daarom alle kinderen terug te pesten en vervalst het boek van Sinterklaas. Hierdoor lezen Sint en zijn Pieten tot hun verbazing dat alle kinderen stout zijn geweest. Valt het hele feest in het water of kan dit toch nog opgelost worden?

1. De Club van Vijf (2021)

Vijf vrienden ontdekken dat Sinterklaas een groot geheim met zich meedraagt. Ze willen uitzoeken welke mysteries Sint voor ze verborgen houdt, maar worden tegengewerkt door magische krachten.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Pathé Thuis voegt regelmatig steengoede (kinder)films toe aan haar aanbod. In het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand zie je precies welke nieuwe titels op de planning van de streamingdienst staan. Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over films en series? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg onze social media-kanalen. Ook kun je je aansluiten bij de Facebook-groep van Pathé Thuis-kijkers om kijktips uit te wisselen en het laatste nieuws te vinden.

Pathé Thuis 🍿

Synopsissen: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.