Deze 5 Sinterklaasfilms zijn nu te zien bij Pathé Thuis

“Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan. Hij brengt ons Sint Nicolaas, ik zie hem al staan!” De Goedheiligman arriveert vandaag in ons mooie landje, dus dat betekent dat het ook weer tijd is om Sinterklaasfilms te gaan kijken. Hieronder vind je 5 Sinterklaasfilms op Pathé Thuis die je nu gewoon in je eigen thuisbioscoop kunt zien.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Sinterklaasfilms in 2021: niet elke streamingdienst zet ze nog online

Hoe staat het er eigenlijk voor met het aanbod van Sinterklaasfilms op de streamingdiensten in Nederland in 2021? Dat verschilt ontzettend per video on demand-platform, waarschijnlijk doordat de controverse rondom de Pieten-discussie iets is waar de streamingdiensten zich liever niet aan branden. We hebben een volledig overzicht van alle Sinterklaasfilms op de video on demand-platforms in Nederland in 2021 gemaakt voor wie graag wilt weten waarom ze niet op Netflix en Disney+ te zien zijn, maar wel op NLZIET, Videoland en Pathé Thuis.

Zo heeft Pathé Thuis een speciale collectie van Sinterklaasfilms op haar website opgenomen, waardoor je in één oogopslag kunt zien welke familiefilms je dit jaar aan kunt zetten. Hieronder vind je 5 kijktips op de streamingdienst. Veel plezier!

5x Films met Sinterklaas op Pathé Thuis om aan je kijklijst toe te voegen

5. De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest (2020)

Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur – in opdracht van Sinterklaas – een groot Pietenfeest opgebouwd.

4. De Grote Sinterklaasfilm (2020)

Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat op instorten en moet gesloopt worden. Daarom moeten Sinterklaas en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren.

3. Waar is het Grote Boek van Sinterklaas? (2019)

Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen.

2. Sinterklaas en de Vlucht door de Lucht (2018)

De verwende Floor vraagt aan haar steenrijke vader een zwembad vol chocolademunten. Wanneer zelfs Sinterklaas hem niet kan helpen, ontvoert hij de Sint met zijn luchtballon.

1. Sinterklaas en het Gouden Hoefijzer (2017)

Bloem is helemaal gek op het paard van Sinterklaas. Wanneer ze eindelijk op zijn paard mag rijden, verliest Amerigo zijn magische hoefijzer en zonder dit magische hoefijzer kan Amerigo de daken niet op.


Synopsissen: Pathé Thuis