Waar kun je de Sinterklaasfilm met Martien Meiland online kijken?

Wat goééééd: in 2021 verscheen Martien Meiland voor het eerst in een Sinterklaasfilm en ook in 2022 is hij te zien in een film over onze Goedheiligman en zijn Pieten. Meiland speelt in beide familiefilms de rol van de kasteelheer Jean Claude. Maar waar kun je de Sinterklaasfilm met Martien Meiland online kijken? Hieronder hebben we dat op een rijtje gezet en vind je meer informatie over beide films.

Martien Meiland in een Sinterklaasfilm: alles wat je moet weten

In 2021 verscheen Martien Meiland, die vooral bekend werd door zijn optreden in Ik vertrek en later eigen programma’s als Chateau Meiland kreeg, voor het eerst in een Sinterklaasfilm. Dit was tevens zijn acteerdebuut. Hij neemt in De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje de rol van kasteelheer Jean Claude op zich en schittert naast grote namen als Robert ten Brink en Chris Tates. In de film zorgen boeven Mammie en Stan ervoor dat Sinterklaas en zijn Pieten vastzitten in hun kasteel in Spanje. Lukt het ze om op tijd te ontsnappen?

Ook voor de nieuwste film binnen deze reeks, De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis, kruipt Meiland weer in de rol van Jean Claude. Bovendien heeft hij samen met Okke Verberk het nummer De Sint Stunt opgenomen, de titelsong van deze film.

Waar kun je de Sinterklaasfilm met Martien Meiland online kijken?

De eerste Sinterklaasfilm met Martien Meiland, De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje, verscheen vorig jaar al in de bioscopen en is nu dus online te kijken. Dit doe je bij TVOD-streamingdiensten als Pathé Thuis. De tweede film, De Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis, is sinds oktober 2022 te zien in de Nederlandse bioscopen en is op dit moment nog niet online te streamen.

🎥 BioscoopDe Grote Sinterklaasfilm: Gespuis in de Speelgoedkluis is sinds oktober in de Nederlandse bioscopen te zien.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje bij Pathé Thuis. De eerste Sinterklaasfilm met Martien Meiland is nu exclusief bij TVOD-diensten als Pathé Thuis te zien. Meld je je hiervoor gratis aan, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe films zijn op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze films niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst van WarnerMedia heeft de Sinterklaasfilms met Martien Meiland niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze films zijn op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ NLZIETNLZIET heeft veel Nederlandstalige films in het aanbod, maar deze Sinterklaasfilms zijn hier nu niet te zien.
⛔️ ViaplayBij Viaplay vind je de films momenteel niet.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland zijn de films nu niet te vinden.

Meer informatie over ‘De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje’

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

TitelDe Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje
Jaar2021
SoortFilm
Duur1 uur en 15 minuten
TaalNederlands
CategorieFamiliefilm
RegisseurLucio Messercola
CastRobert ten Brink, Sara Robben, Filip Bolluyt, Martien Meiland, Chris Tates, Noraly Beyer, Giovanni Caminita, Meester Jesper, Party Piet Pablo, Joshua Albano, Wesley Mutsaars, Lennart Driesen, Stef de Reuver, Pamela Teves

Synopsis: Just Entertainment

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.