Alléén vandaag: gratis Sinterklaasfilm voor heel Nederland op Pathé Thuis

De leukste Sinterklaasfilms zijn in 2021 nog moeilijk online te vinden. Weinig streamingdiensten wagen zich, vermoedelijk vanwege de Pietendiscussie, nog aan deze vreugdevolle familiefilms. Gelukkig zijn er bij Pathé Thuis nog wel Sinterklaasfilms te kijken en vandaag is er zelfs één helemaal gratis voor iedereen die wil kijken: Waar Is Het Grote Boek Van Sinterklaas? (2019) is nu te zien voor €0,00 vanwege de Pathé Adventskalender!

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

‘Waar Is Het Grote Boek Van Sinterklaas?’ (film, 2019) is vandaag voor €0,00 bij Pathé Thuis te zien

We gokten het een paar dagen geleden al, maar gelukkig is onze wens nu uitgekomen. We krijgen een gratis Sinterklaasfilm cadeau van Pathé Thuis voor pakjesavond! En wat voor één, want we hoeven niet heel ver terug de tijd in voor de origine van deze familiefilm. Daarnaast zitten er ook nog eens een paar toffe acteurs tussen die je vast wel kent.

Zo spelen bijvoorbeeld Carlo Boszhard en Irene Moors (onder andere bekend als duo in de TV-Kantine) in de gratis film Waar Is Het Grote Boek Van Sinterklaas?. Iedereen kan de film alléén vandaag claimen voor €0,00, ook als je nog geen account bij Pathé Thuis hebt. Zo’n account is gratis, snel en simpel aan te maken en daarna krijg je 30 dagen de tijd om de film te starten, waarna je 48 uur de tijd hebt om hem te kijken. Helemaal voor niets dus. Veel kijkplezier!

Gratis deze Sinterklaasfilm kijken bij Pathé Thuis: zo werkt het

Vandaag, op 5 december, is de film Waar Is Het Grote Boek Van Sinterklaas? met onder andere Carlo Boszhard, Irene Moors, Wilbert Gieske en Vic De Wachter gratis online te bekijken. Het claimen van de gratis film is heel eenvoudig. Volg de stappen hieronder en je kunt direct beginnen met kijken of hem klaarzetten om later te beginnen met streamen.

  1. Ga naar de officiële website van Pathé Thuis en log in bij je account. Heb je nog geen account? Dan kun je die direct gratis aanmaken.
  2. Ga naar de film Waar Is Het Grote Boek Van Sinterklaas? (2019)
  3. Klik op Bekijk film en klik vervolgens op Kijk vanaf €0,-
  4. Kies huur HD of SD
  5. Start direct de film of kijk hem later. Als je de film direct start, heb je 48 uur om deze af te kijken.

Later kijken? Kies Kijk later en de film blijft 30 dagen actief in jouw account. Let op: de film is vandaag tot 23:59 te huren. Na vandaag betaal je de reguliere prijs voor de film.

Verhaal, info en trailer van Waar is het Grote Boek van Sinterklaas? (2019)

Guus Blik, de eigenaar van de grootste speelgoedfabriek van het land, vindt het belachelijk dat Sinterklaas speelgoed ‘weggeeft’ aan de kinderen. Hij steelt het boek van Sinterklaas en hierdoor dreigt pakjesavond in het water te vallen.

TitelWaar is het Grote Boek van Sinterklaas?
Jaar2019
SoortFilm
CategorieFamilie
Duur1 uur en 5 minuten
IMDb5.6 uit 29 stemmen
RegisseurArmando de Boer
CastCarlo Boszhard, Irene Moors, Wilbert Gieske, Vic De Wachter

Pathé Adventskalender

Een paar dagen geleden lieten we al weten dat de bioscoopketen Pathé met een hele leuke adventskalender aan de slag is gegaan. Daarbij zijn er de leukste cadeaus te winnen, zoals filmmerchandise van Captain Nova en Alles op Tafel, Popcorn & Chill pakken of de Pathé kersttruien. Ook dit jaar zit de Pathé adventskalender boordevol winacties met goodies en merchandise en worden er voor het eerst ook Pathé Thuis films cadeau gedaan. Daaronder valt dus vandaag ook Waar Is Het Grote Boek Van Sinterklaas?, een gezellige familiefilm uit 2019. Een paar dagen geleden kreeg je Casanova’s, tevens een Nederlandse film uit 2019, cadeau.

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé vertelt: “Ook dit jaar willen we graag iets extra’s doen voor onze trouwe bezoekers, die onze bioscopen ondanks alle beperkende maatregelen in groten getale bleven bezoeken. Samen met onze relaties en filmdistributeurs, hebben we de Pathé adventskalender ook dit jaar gevuld met de allerleukste filmgerelateerde winacties én maar liefst negen Pathé Thuis films. Zo hopen we samen met onze bezoekers de donkere dagen voor kerst nét wat gezelliger te maken en zorgen we voor de ultieme Pathé beleving, ook thuis.”


Synopsis: Pathé Thuis