Sint & De Leeuw: live kijken op tv en online | 5 december

“Het heerlijk avondje is gekomen, het avondje van Sinterklaas. Ook dit jaar komt Sinterklaas op Pakjesavond op tv langs bij Paul de Leeuw tijdens de Sinterklaasspecial. Veel mensen vragen zich af hoe ze Sint & De Leeuw op tv en online kijken kunnen op dinsdag 5 december 2023. In een bomvolle studio ontvangt Paul de Leeuw de Goedheiligman voor een avond vol nostalgische spellen. Uiteraard vervult Sinterklaas ook weer een hoop wensen van mensen uit het publiek. In dit artikel geven wij aan of de Sinterklaasspecial op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NetflixAmazon Prime Videodiscovery+Disney+HBO MaxNLZIETVideolandViaplay of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je ‘Sint & De Leeuw’ op dinsdag 5 december 2023 online kijken?

In de onderstaande tabel vind je op welke streamingdiensten je op dinsdag 5 december 2023 wel en niet naar Sint & De Leeuw kunt kijken.

NLZIET➡️ Ga meteen naar de Sinterklaasspecial van Sinterklaas en Paul de Leeuw bij NLZIET. Omdat Sint & De Leeuw op tv via NPO 1 wordt uitgezonden, is de gehele Sinterklaasspecial online te volgen en terug te kijken via NLZIET. Het programma met Sinterklaas en Paul de Leeuw begint om 20:30 uur. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 14 dagen gratis.
⛔️ Disney+Disney’s videodienst heeft geen mogelijkheid om naar live tv te kijken op het moment van schrijven.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je geen live tv kijken bij HBO Max in Nederland.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je Sint & De Leeuw jammer genoeg niet zien.
⛔️ SkyShowtimeVia deze gloednieuwe streamingdienst is het niet mogelijk om live tv te kijken.
⛔️ Prime VideoVia Prime Video, de streamingdienst van Amazon, is het helaas niet mogelijk om naar Sinterklaas en Paul de Leeuw te kijken.
⛔️ VideolandOmdat de Sinterklaasspecial niet op RTL wordt uitgezonden, is het niet mogelijk om via Videoland naar Sint & De Leeuw te kijken.

Tv-zenders die de Sinterklaasspecial met Sinterklaas en Paul de Leeuw uitzenden

De Sinterklaasspecial Sint & De Leeuw wordt live uitgezonden op dinsdag 5 december op NPO 1. Omdat de Sinterklaasspecial op tv te zien is, is het mogelijk om alle beelden online via NLZIET te volgen. Ook vanuit het buitenland is de uitzending direct te bekijken. 👉 Ga direct naar Sint & De Leeuw bij NLZIET. Je kunt nu 14 dagen gratis een abonnement uitproberen.

Manuela Al
Manuela studeerde Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Naast schrijven houdt ze van alles wat met sport te maken heeft en is ze graag creatief bezig. Ook is ze veel op het voetbalveld te vinden om met haar team zoveel mogelijk wedstrijden te winnen.