Jordy & Kelly bij Singletown Aftertalk | “Ik had twee relaties tegelijk!” | discovery+

Elke week ontvangen Fawry Not Sawry en René Watzema van RUMAGTV in hun studio deelnemers van het discovery+ realityprogramma Singletown NL. Deze week vertellen Jordy en Kelly in een nieuwe uitzending van de Singletown Aftertalk wat ze allemaal hebben meegemaakt.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle programma’s en exclusieve series op discovery+ kijken ✅

Jordy en Kelly komen langs bij Singletown Aftertalk: “Hoe oud is mijn vriendin eigenlijk?”

Singletown is hét nieuwe realityprogramma met een perfecte mix van Temptation Island, Ex on the Beach en Big Brother. Elke week nodigen RUMAGTV-presentatoren Fawry Not Sawry en René Watzema weer twee nieuwe deelnemers uit voor de uitzending van Singletown Aftertalk.

Deze week vertellen Jordy en Kelly van alles over de perikelen die zich in de appartementen van Singletown hebben afgespeeld. Die video bekijk je direct hierboven. Elke zondag verschijnt er een nieuwe aflevering van het RUMAGTV-programma online op hun YouTube-kanaal.

Meer informatie over ‘Singletown NL’

In Singletown worden koppels van elkaar gescheiden om een tijd apart van elkaar te leven in twee verschillende Singletown-appartementen. De deelnemers worden bij de eerste aflevering door het TV-scherm in de woonkamer al meteen met de neus op de feiten gedrukt, hun “exen” in het andere appartement kunnen zien met wie zij feesten en daten. Dit levert tijdens de TV-momenten veel pijnlijke en emotionele momenten op in beide appartementen. Vooral omdat het tussen de exen en hun dates soms aardig kan klikken. Maar ja, ‘zachte heelmeesters maken stinkende wonden’… niets is zo verhelderend voor een wankelende relatie als een verblijf in Singletown. Is de break die we al voor ogen hadden, misschien toch een definitieve break? Kan mijn liefje de verlokkingen van Singletown weerstaan? Wordt mijn partner ooit de partner die ik voor ogen heb? Is slechts een kleine greep uit de vele relatie-vraagstukken waar de deelnemers in Singletown (gedwongen) achter gaan komen.

De Singletown-koppels krijgen tijdens ‘hartenceremonies’ de mogelijkheid om hun hart “bloot te leggen”. Leggen beiden hun hart “bloot” in een kistje, dan verlaten zij samen Singletown. Blijft er één van de kistjes – of beiden – leeg, dan blijft het koppel experimenteren met het single-leven van Singletown, vaak niet tot ieders genoegen… Singletown is sinds vrijdag 7 januari wekelijks te zien op discovery+.

Recensie en 5 redenen om dit reality datingprogramma te kijken

Op Streamwijzer hebben we al een paar keer geschreven over deze nieuwe reality datingshow. Zo deelden we voor de start van het programma al 5 redenen om Singletown te kijken. Daarnaast mochten we alvast wat afleveringen vooruit kijken en publiceerden we onze recensie van Singletown op discovery+. Neem dus vooral een kijkje bij deze artikelen om meer over de serie te weten te komen.


Video: RUMAGTV
Synopsis: Discovery