Happy Singles Day 2020! Wij hebben de beste acties voor film- en serieliefhebbers verzameld

Happy Singles Day 2020! Deze feestdag op 11 november (haha, 11-11) wordt de afgelopen jaren steeds populairder in Nederland en dat is goed nieuws voor jou. Er worden door de grotere webwinkels namelijk gigantische kortingen gegeven op allerlei producten, waardoor je mooie acties kunt scoren. In dit artikel vind je de beste deals van Bol.com, Coolblue, Mediamarkt en meer webshops zodat jij als film- of serieliefhebber het nieuwste geluidssysteem of de scherpste televisie kunt vinden voor een prikkie.

1. Singles Day bij Bol.com

De nummer één webshop van Nederland heeft volop ingezet op Singles Day en biedt dan ook de allergrootste kortingen van dit moment. Via de rode knop hieronder bekijk je alle deals en daarna lichten wij een paar toffe acties voor film- en serieliefhebbers uit.

Televisies

Bekijk nu alle Singles Day televisieacties bij Bol.com. Je geniet meer van je favoriete films en series als zelf thuis op de bank zit met een haarscherp beeld. Bol.com heeft daarvoor allerlei televisies flink afgeprijsd, waaronder een paar mooie Samsung en Philips Smart TV’s.

Smartphones en tablets

Bekijk nu alle Singles Day smartphone- en tabletacties bij Bol.com. Voor een lekker filmpje onderweg in de trein of auto is het natuurlijk ideaal om een groot scherm te hebben, maar kun je je gloednieuwe televisie niet mee sjouwen. Op smartphones en tablets is door Bol.com een aantrekkelijke sale gezet, waardoor je met flinke korting je nieuwste apparaat kunt aanschaffen.

Allerlei topfilms: 5 voor €30

Bekijk nu alle Singles Day filmacties bij Bol.com. Voor een lekker avondje thuis is een film op een streamingdienst zalig, maar een DVD in de kast van je favoriete film heeft natuurlijk ook wel wat. Op een hele selectie topfilms heeft Bol.com een actie gelanceerd waardoor je welgeteld vijf stuks kunt combineren voor de actieprijs van maar €30. Een hele lekkere deal voor een filmfanaat die graag een titel als Last Christmas of Joker op de plank wilt hebben.

Singles Day 2020!Singles Day 2020!

2. Singles Day bij Mediamarkt

Ook Mediamarkt gaat los! Op de Singles Day pagina van Mediamarkt vind je alle elektronicadeals die op dit moment door de mediagigant worden aangeboden. Nieuwe televisies, telefoons, oortjes, speakers en nog veel meer apparatuur om op de beste beeld- en geluidskwaliteit van je favoriete films en series te genieten. Via de rode knop hieronder kun je alle deals direct bekijken.

3. Singles Day bij Coolblue

Menigeen had verwacht dat Coolblue dit jaar mee zou doen met Singles Day, maar toch zit het daar net wat anders. In plaats van een Singles Day pagina, kun je alleen gebruik maken van de huidige aanbiedingenpagina op Coolblue om de beste deals van dit moment te vinden. Geen speciale Singles Day landingspagina dus dit jaar, maar wel scherpe kortingen op bepaalde producten. Mogelijk wordt er nog niet speciaal gestunt met de komst van Black Friday in het achterhoofd?

Hoe zit het met Singles Day 2020 bij Amazon?

Geen Singles Day voor het eerste jaar dat Amazon.nl actief is, maar wel wordt er volop ingezet op de Early Black Friday Deals bij Amazon.nl. Bezoek die pagina om gebruik te maken van de pre-Black Friday Sale die elke dag een aantal nieuwe artikelen scherp afprijst. Zo vind je bijvoorbeeld scherp afgeprijsde mobiele telefoons, scheerapparaten, pannen, wasmiddel en nog heel veel meer.

Black Friday in aankomst

Elk jaar blijven Singles Day en Black Friday groeien in Nederland, maar ergens zitten de twee aankoopfeestdagen elkaar ook ietwat in de weg. Het kortingenseizoen is volop in gang, dus waar haal je de beste deal? We kunnen je in ieder geval laten weten dat elke sale dicht bij elkaar in de buurt ligt, dus houd absoluut de bovenstaande websites in de gaten om op de hoogte te zijn van de nieuwste deals. Of dat nou onder het mom van Singles Day of Black Friday is.

Kijktips gegeven door Ziggo Movies & Series

Wat nog even leuk is om te vermelden, is dat Ziggo Movies & Series ook meedoet aan Singles Day! Het gaat alleen ietwat anders dan bij de grote webshops, want zij hebben een artikel gepubliceerd met de tofste kijktips voor de eenzame kijkers. Hier bij Ziggo Movies & Series vind je de kijktips die zij je aanbieden. Dat gaat van films als Venom en John Wick 3 tot series als Dollface en Dave.