Muzikaal kijkplezier voor de hele familie: Pathé Thuis vertoont vanaf vandaag ‘Sing 2’ (2021)

Vanaf vandaag is het zover: de muzikale animatiefilm Sing 2 is te zien bij Pathé Thuis. In dit vervolg op de hitfilm uit 2016 kun je weer genieten van een muzikaal spektakel, met dieren die al zingend je hart veroveren. Bijna alle stemacteurs van de eerste film zijn terug, dus dit wordt een feest van herkenning. In dit artikel lees je meer over de verbluffende stemmencast en bekijk je direct de trailer. De animatiefilm is vanaf nu te huur en te koop via de streamingdienst.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Oude en nieuwe stemacteurs in musicalsensatie Sing 2

De door Garth Jennings geregisseerde animatiefilm Sing was in 2016 een echte kijkcijferhit. Dit kwam onder meer door de grandioze stemmencast die voor deze film verzameld is. Het goede nieuws is: bijna alle stemacteurs zijn voor het tweede deel van deze muzikale animatiefilm weer terug! Denk hierbij onder meer aan Matthew McConaughey (InterstellarTrue Detective), Reese Witherspoon (Legally BlondeCruel Intentions), Scarlet Johannson (The AvengersBlack Widow) en Taron Egerton (Kingsman, Rocketman). Het belooft dus weer een regelrecht spektakel te worden.

Voor dit tweede deel is er, naast alle bekende acteurs uit de eerste film, ook een blik met nieuwe stemacteurs opengetrokken. We zien nieuwe personages van bijvoorbeeld Pharrell Williams, Halsey, Chelsea Peretti, Letitia Wright, Eric André en Adam Buxton. Zelfs U2’s Bono maakt voor deze film zijn opwachting. Hij spreekt de stem in van Clay Calloway, een zingende leeuw die ons trakteert op verschillende schitterende optredens én ons een gloednieuw liedje van U2 laat horen.

Met de grandioze stemmencast is Sing 2 gegarandeerd een topfilm voor het hele gezin en dus zéker voor de muziekliefhebber. Tijdens deze film komen alle grote hits van dit moment voorbij, met liedjes van Billie Eilish, The Weeknd, Shawn Mendes en Adele. Ook oude nummers, van onder meer Elton John en Prince, passeren de revue. Zo is dit dé musicalsensatie voor jong en oud.

Bekijk Sing 2 vanaf vandaag bij Pathe Thuis

Vijf maanden nadat de muzikale animatiefilm Sing 2 (2021) in de bioscoop verscheen, kun je hem dan ook eindelijk vanuit je luie stoel bekijken. Je kunt de film nu namelijk huren vanaf €4,99 of kopen voor €11,99 (SD) / €13,99 (HD) bij Pathé Thuis. Op deze streamingsdienst kun je ook het eerste deel bekijken.

Of de twee films ook nog op andere streamingsdiensten als Netflix, Disney+ of HBO Max zullen verschijnen, is nog niet duidelijk. Wel is het mogelijk dat Universal Pictures, onderdeel van Comcast Corporation, de Sing-films later dit jaar zal uitbrengen op haar nieuwe video on demand-platform SkyShowtime.

Sing 2 (film, 2021): verhaal en informatie

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

TitelSing 2
SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels
Duur1 uur en 50 minuten
IMDb7,5 uit 42.000 stemmen
CategorieAnimatie, Avontuur, Komedie
RegisseurGarth Jennings
CastMatthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Bobby Cannavale, Tori Kelly, Nick Kroll, Pharrell Williams, Halsey, Chelsea Peretti, Letitia Wright, Eric André, Adam Buxton, Garth Jennings, Peter Serafinowicz, Jennifer Saunders, Nick Offerman, Bono

Synopsis: Universal Pictures International

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.