Waar kun je de film ‘Sing 2’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Sing 2 (2021) online kijken kunnen. Deze muzikale animatiefilm is een vervolg op de hitfilm uit 2016, met dieren die al zingend je hart veroveren. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Sing 2’ (2021) online kijken?

Het is sinds mei 2022 mogelijk om online naar de animatiefilm Sing 2 te kijken. In de onderstaande tabel vind je welke videodiensten het momenteel mogelijk maken om de film in Nederland te streamen.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Sing 2 bij Amazon Prime Video. Abonnees van deze streamingdienst kunnen binnen hun lidmaatschap zonder aanvullende kosten en onbeperkt naar de film kijken. Je kijkt nu 30 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Sing 2 bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film sinds 4 mei 2022 te koop en te huur. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDe nieuwe videodienst heeft deze film niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixOp het moment van schrijven is Sing 2 niet te zien bij Netflix.
🔜 SkyShowtimeDeze film is gemaakt door Universal Pictures, onderdeel van Comcast Corporation. Dit is een van de twee bedrijven die aan het hoofd staat van de nieuwe streamingdienst SkyShowtime in Nederland. De kans is dan ook groot dat je als abonnee binnenkort hier naar de film kunt kijken, maar dat is op het moment van schrijven nog niet officieel bevestigd.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Sing 2 nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Sing 2’ (2021)

In Sing 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

Streaming informatie over de film

TitelSing 2
Jaar2021
SoortFilm
Duur1 uur en 50 minuten
TaalEngels, Nederlands
CategorieAnimatie, Avontuur, Komedie
IMDb7,4 uit 70.000 stemmen
RegisseurGarth Jennings
CastMatthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Bobby Cannavale, Tori Kelly, Nick Kroll, Pharrell Williams, Halsey, Chelsea Peretti, Letitia Wright, Eric André, Adam Buxton, Garth Jennings, Peter Serafinowicz, Jennifer Saunders, Nick Offerman, Bono, Do, Fedja van Huêt, Birgit Schuurman, Holly Mae Brood, Karin Bloemen, Egbert-Jan Weeber, Rop Verheijen, Gordon, Frank Lammers, Richard Groenendijk

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.