‘Silverstar’ met Britt Dekker en Juvat Westendorp is nu vanuit je eigen thuisbioscoop te zien

In 2019 verscheen Whitestar in de Nederlandse bioscopen. Nu is Britt Dekker terug met nóg een paardenfilm, waarin ook Juvat Westendorp een rol speelt. Silverstar was in 2021 al op het witte doek te zien, verscheen in juli van dit jaar opnieuw in de bioscoop en is binnenkort eindelijk online te streamen. Op donderdag 29 september 2022 werd de film namelijk aan het aanbod van Pathé Thuis toegevoegd.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Familiefilm ‘Silverstar’ met Britt Dekker en Juvat Westendorp

Eind 2021 verscheen familiefilm Silverstar, het vervolg op Whitestar, in de Nederlandse bioscopen. In juli 2022 was de film opnieuw op het witte doek te bewonderen, en nu komt hij eindelijk naar je thuisbioscoop. Deze film is geregisseerd door Diede in ’t Veld, die je kunt kennen van films als SpangaS op Survival en Kruimeltje en de Strijd om de Goudmijn. Naast Britt Dekker spelen ook Juvat Westendorp (Onze Jongens), Noah de Nooij (Oogappels), Anneke Blok (Alles is Liefde) en Bo Maerten (Zwanger & Co) een rol.

De film speelt zich een jaar na de vorige film af en draait om Whitestars zoon Silverstar. Megan (opnieuw een rol van Dekker) heeft inmiddels haar eigen manage. Tijdens een stalbrand vlucht Whitestar het bos in, waar hij een meisje van zestien ontmoet. De twee krijgen een bijzondere band. Bekijk de trailer van de film hieronder.

Vanaf 29 september is ‘Silverstar’ te zien bij Pathé Thuis

Vanaf donderdag 29 september 2022 is Silverstar te streamen in je eigen thuisbioscoop. De film wordt dan namelijk toegevoegd aan het aanbod van de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis, waar je hem vanaf dat moment kunt kopen.

Je kunt er ook voor kiezen om even te wachten en de film na een tijdje voor een lagere prijs te huren. Meestal duurt dit twee weken, maar zodra we een precieze datum hebben hoor je het natuurlijk direct van ons. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de familiefilm vervolgens uit je bibliotheek.

Verhaal en informatie van de film

Een aantal jaren na haar overwinning met Whitestar, runt Megan (Britt Dekker) haar eigen manege. Als Whitestar’s zoon, het jonge paard Silverstar, bij een stalbrand van schrik het bos in galoppeert, wordt hij gevonden door de 16-jarige Esmee. De twee hebben gelijk een bijzondere klik. Na de brand krijgt Megan hulp aangeboden van paardenhandelaar Carina, maar is zij wel te vertrouwen? Esmee komt erachter dat er vreemde dingen gebeuren, maar niemand wil naar haar luisteren. Om Silverstar te redden, ziet ze geen andere optie dan met het paard op de vlucht te slaan. Samen moeten Esmee en Silverstar zien te overleven in de natuur.

TitelSilverstar
Jaar2021
SoortFilm
Duur1 uur en 26 minuten
TaalNederlands
CategorieFamiliefilm
RegisseurDiede in ’t Veld
CastBritt Dekker, Eliyha Altena, Wendy Ruijfrok, Juvat Westendorp, Bo Maerten, Anneke Blok

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.