Waar kun je de film ‘Shotgun Wedding’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Shotgun Wedding (2022) online kijken kunnen. Deze romantische actiekomedie draait om een gijzeling tijdens een bruiloft en geeft de woorden “tot de dood ons scheidt” een hele nieuwe betekenis. Met hoofdrollen voor Jennifer Lopez, Josh Duhamel en Jennifer Coolidge. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Shotgun Wedding’ (2022) online kijken?

Shotgun Wedding is in Nederland sinds 27 januari 2023 te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Amazon Prime Video➡️ Ga direct naar Shotgun Wedding bij Amazon Prime Video. Hier kun je sinds 27 januari 2023 zonder aanvullende kosten genieten van de film als je abonnee bent. Een lidmaatschap bij Amazons streamingdienst Prime Video is momenteel de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+Shotgun Wedding is niet te zien bij Disney+.
⛔️ HBO MaxMomenteel kun je deze film niet kijken bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Pathé ThuisDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Pathé Thuis.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Shotgun Wedding nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Shotgun Wedding’ (2022)

In Shotgun Wedding nodigen Darcy (Jennifer Lopez) en Tom (Josh Duhamel) hun geliefde maar zeer eigenzinnige families uit voor hun bruiloft op een unieke locatie. Eenmaal daar krijgt het stel koudwatervrees en alsof dat nog niet genoeg bedreiging was voor het feest, is plotseling ieders leven in gevaar als het hele gezelschap wordt gegijzeld.

Shotgun Wedding - Official Trailer | Prime Video

Streaming informatie over de film

TitelShotgun Wedding
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Komedie
IMDb6 uit 1.200 stemmen
RegisseurJason Moore
CastJennifer Lopez, Josh Duhamel, Lenny Kravitz, Jennifer Coolidge

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.