Gloednieuwe actiekomedie ‘Shotgun Wedding’ met Jennifer Lopez vandaag te zien

Vanaf vandaag schitteren Jennifer Lopez, Josh Duhamel, Lenny Kravitz en Jennifer Coolidge in de gloednieuwe actiekomedie Shotgun Wedding op Amazon Prime Video. Deze film volgt een gijzeling tijdens een bruiloft, waardoor de woorden “tot de dood ons scheidt” een hele andere betekenis krijgen.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Topcast in romantische actiekomedie ‘Shotgun Wedding’

Darcy en Tom zijn van plan het huwelijksbootje in te stappen en nodigen hun eigenzinnige families uit op de afgelegen locatie waar de bruiloft moet plaatsvinden. Doordat niet iedereen het eens is met hun relatie, beginnen ze zelf ook te twijfelen. Net als hun koudwatervrees het hoogtepunt bereikt, valt er groep criminelen de bruiloft binnen. Ineens moeten de kibbelende tortelduifjes hun gegijzelde gezelschap in veiligheid brengen en zorgen dat “tot de dood ons scheidt” nog wel tot de opties behoort.

De hoofdrollen worden vervuld door Jennifer Lopez (onlangs ook al te zien in andere bruiloftsfilm Marry Me) en Josh Duhamel (bekend van Transformers). Ook The White Lotus-actrice Jennifer Coolidge speelt een grote rol als de moeder van Tom. De film werd gemaakt door Jason Moore, de regisseur die eerder onder meer meewerkte aan de Pitch Perfect-reeks. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

‘Shotgun Wedding’ is sinds 27 januari te streamen op Prime Video

Enthousiast geworden? De gloednieuwe actiekomedie is op vrijdag 27 januari 2023 op Amazon Prime Video verschenen. Daarnaast zijn er deze maand nog veel meer interessante titels naar de streamingdienst gekomen, waaronder de actiefilm The Enforcer en de hilarische comedyshow LOL: Last One Laughing, waarin tien Nederlandse cabaretiers worden opgesloten in een ruimte en niet mogen lachen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand.

Meer informatie over de film

In Shotgun Wedding nodigen Darcy (Jennifer Lopez) en Tom (Josh Duhamel) hun geliefde maar zeer eigenzinnige families uit voor hun bruiloft op een unieke locatie. Eenmaal daar krijgt het stel koudwatervrees en alsof dat nog niet genoeg bedreiging was voor het feest, is plotseling ieders leven in gevaar als het hele gezelschap wordt gegijzeld.

TitelShotgun Wedding
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieActie, Komedie
IMDb6 uit 1.200 stemmen
RegisseurJason Moore
CastJennifer Lopez, Josh Duhamel, Lenny Kravitz, Jennifer Coolidge

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.