Waar kun je de film ‘She Said’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film She Said (2022) online kijken kunnen. Deze film draait om de journalisten die met hun verhaal de decennialange stilte over seksueel misbruik in Hollywood doorbraken en de Amerikaanse cultuur voorgoed veranderden. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘She Said’ (2022) online kijken?

She Said was in november 2022 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ Pathé Thuis➡️ Bekijk direct She Said bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft de film op 25 januari toegevoegd aan het aanbod. En als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft She Said niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
✅ SkyShowtimeShe Said kwam op 9 juni 2023 naar SkyShowtime. Dit is geen verrassing, want de film is gedistribueerd door Universal Pictures. Deze filmstudio valt onder NBCUniversal en dus onder Comcast Corporation, het moederbedrijf van de streamingdienst.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is She Said nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘She Said’ (2022)

De twee keer voor een Oscar-genomineerde Carey Mulligan (Promising Young Woman, An Education) en Zoe Kazan (miniserie The Plot Against America, The Big Sick) spelen Megan Twohey en Jodi Kantor, de twee journalisten van de New York Times die samen een van de belangrijkste verhalen van een generatie publiceerden. Een verhaal dat een decennialange stilte doorbrak over seksueel misbruik in Hollywood en de Amerikaanse cultuur voorgoed veranderd heeft. She Said is een getuigenis van de impact van onderzoeksjournalistiek. De film volgt journalisten en redacteurs die koste wat kost de waarheid boven tafel willen krijgen, maar belicht ook de moed van slachtoffers en getuigen die hun verhaal doen om een dader van structureel misbruik tegen te houden. De toewijding en vastberadenheid van deze mensen heeft het gesprek in het hele land doen oplaaien, was mede verantwoordelijk voor de opkomst van de #MeToo-beweging en heeft ervoor gezorgd dat er afgerekend werd met het systeem dat dit misbruik in stand hield.

Streaming informatie over de film

TitelShe Said
Jaar2022
SoortFilm
Duur2 uur en 9 minuten
TaalEngels
CategorieDrama
RegisseurMaria Schrader
CastCarey Mulligan, Zoe Kazan

Synopsis: Universal Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.