Komt er een seizoen 2 van ‘She-Hulk: Attorney at Law’ op Disney+?

Op 18 augustus 2022 ging de gloednieuwe Marvel-serie She-Hulk: Attorney at Law van start op Disney+, en de eerste reacties waren al gelijk ontzettend positief. Daarom krijgen we nu al veel vragen over een eventueel vervolg. Ben jij nou ook benieuwd? Lees dan verder om het antwoord te vinden op de vraag: komt er een She-Hulk: Attorney at Law seizoen 2?

Komt er een ‘She-Hulk: Attorney at Law’ seizoen 2?

Regisseur Kat Coiro ziet een tweede seizoen van She-Hulk: Attorney at Law wel zitten, zo liet Screen Rant onlangs weten. Toen haar gevraagd werd of er een seizoen 2 komt, zei zij vrij vertaald het volgende:

“Alleen Kevin Feige [Marvel Studios President] kan die vraag beantwoorden. Er is zeker een kans dat er een tweede seizoen komt. Er is ook een kans dat het personage in andere Marvel-films terug te zien zal zijn. Ik heb geen idee. Maar als je Bruce en Jen, He-Hulk en She-Hulk, samen ziet, wil je zeker meer van hun dynamiek zien.” *
– Regisseur Kat Coiro

Op dit moment is het dus nog niet zeker dat er een tweede seizoen van de serie naar Disney+ komt, maar de kans is wel aanwezig. Dit wordt dus vervolgd! Uiteraard laten we het direct via je mail weten zodra we meer informatie over S2 krijgen.

Waar gaat het verhaal van ‘She-Hulk: Attorney at Law’ over?

In She-Hulk: Attorney at Law, een nieuwe komedieserie die naar Disney+ komt, speelt Tatiana Maslany de rol van She-Hulk/Jennifer Walters, een advocaat die gespecialiseerd is in bovenmenselijke rechtszaken.

TitelShe-Hulk: Attorney at Law
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen met 9 afleveringen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Komedie
IMDb5,4 uit 37.000 stemmen
MakersKar Coiro, Anu Valia
CastTatiana Maslany, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Jon Bass, Renée Elise Goldsberry, Tim Roth

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.