Disney+ onthult trailer, poster en releasedatum van nieuwste Marvel-serie ‘She-Hulk: Attorney at Law’

Disney+ heeft vandaag de officiële trailer en poster gelanceerd van de allernieuwste Marvel-serie She-Hulk: Attorney at Law. Ook werd eindelijk bekendgemaakt wanneer we naar de zevende serie in het Marvel Cinematic Universe kunnen gaan kijken: op woensdag 17 augustus 2022. In dit artikel lees je alles over She-Hulk en hierboven kun je alvast de eerste beelden bekijken.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat de Marvel-serie ‘She-Hulk: Attorney at Law’ over

In ‘She-Hulk: Attorney at Law’ kruipt Tatiana Maslany (Emmy én Golden Globe-winnares) in de huid van Jennifer Walters. Deze advocate, die tevens de nicht van Bruce Banner is, transformeert in de juridische komedie in de She-Hulk. In 9 korte afleveringen van ongeveer 30 minuten volgen we het leven van de single, dertigplus vrouw, die door omstandigheden die nog niet bekend zijn dus ook een groene superheld blijkt te zijn.

We zien een aantal belangrijke MCU-veteranen terug in deze serie, zoals Mark Ruffalo als Bruce Banner/The Hulk, Tim Roth als Emil Blonsky/The Abomination en Benedict Wong als Wong. De rest van de cast bestaat uit Ginger Gonzaga, Josh Segarra, Jameela Jamil, Jon Bass en Renée Elise Goldsberry en de regie ligt in handen van Kar Coiro en Anu Valia. Hieronder kijk je naar de eerste beelden van de serie.

Poster van ‘She-Hulk: Attorney at Law’ onthuld

Vandaag heeft Disney+ naast de trailer ook de eerste poster onthuld van de live action-serie. De poster, waarop de behakte voet van She-Hulk op de trappen van de rechtbank te zien is, kun je bekijken in de onderstaande tweet.

‘She-Hulk: Attorney at Law’ verschijnt op 17 augustus op Disney+

Wanneer de Marvel-serie op Disney+ verschijnt, werd vandaag ook bekendgemaakt. Vanaf 17 augustus 2022 kun je naar de 9-delige serie kijken, die exclusief op de streamingdienst van The Walt Disney Company te vinden zijn zijn. Daarnaast verschijnen er dit jaar ook nog diverse andere Original series op dit platform, zoals Ms. Marvel, waar we vanaf 8 juni 2022 naar kunnen gaan kijken.

‘She-Hulk: Attorney at Law’: verhaal en informatie

In She-Hulk, een nieuwe komedieserie die naar Disney+ komt, speelt Tatiana Maslany de rol van She-Hulk/Jennifer Walters, een advocaat die gespecialiseerd is in bovenmenselijke rechtszaken.

TitelShe-Hulk: Attorney at Law
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen met 9 afleveringen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur, Komedie
Release datum17 augustus 2022 (om 09:00 uur ’s ochtends Nederlandse tijd)
CastTatiana Maslany, Jameela Jamil, Josh Segarra, Ginger Gonzaga, Jon Bass, Renée Elise Goldsberry, Tim Roth

Synopsis: Disney+
Afbeelding: Marvel Studios via Disney

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.