Waar kun je de film ‘She Came to Me’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film She Came to Me (2023) online kijken kunnen. Deze film met Peter Dinklage en Anne Hathaway draait om een componist die op zoek gaat naar inspiratie. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘She Came to Me’ (2023) online kijken?

She Came to Me draait sinds 18 januari 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar She Came to Me bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft She Came to Me niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxShe Came to Me is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘She Came to Me’ (2023)

Componist Steven Lauddem (Peter Dinklage) worstelt met een creatieve blokkade. Het lukt hem niet om de muziek af te maken voor de opera die zijn grote comeback moet worden. In opdracht van zijn vrouw en voormalig therapeute Patricia (Anne Hathaway) gaat hij op zoek naar inspiratie. Wat hij onderweg ontdekt is veel meer dan waar hij op had gerekend, of wat hij zich ooit had kunnen voorstellen.

Streaming informatie over de film

TitelShe Came to Me
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 42 minuten
TaalEngels
CategorieRomantiek, Komedie
RegisseurRebecca Miller
CastPeter Dinklage, Anne Hathaway, Marisa Tomei, Evan Ellison, Brian d’Arcy James, Harlow Jane, Joanna Kulig

Synopsis: Independent Films

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.