Superheldenfilm ‘Shazam! Fury of the Gods’ is nu te huur bij Pathé Thuis

Billy Batson en zijn alterego Shazam zijn terug in de gloednieuwe film Shazam! Fury of the Gods. Het is nog niet heel lang geleden dat deze superheldenfilm op het witte doek te bewonderen was, maar nu is de tijd voor mensen die liever vanaf de bank streamen ook alweer aangebroken. Bij Pathé Thuis kun je de film sinds donderdag 27 juli voor een lage prijs huren.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Goden zinnen op wraak in ‘Shazam! Fury of the Gods’

In 2019 verscheen de titulaire superheld voor het eerst in de DC-film Shazam! en in 2023 was het dus tijd voor Shazam! Fury of the Gods. Opnieuw draait het om tiener Billy Batson, die maar het woordje “Shazam” hoeft te roepen of hij verandert in een oudere, sterkere versie van zichzelf. In de eerste film zagen we hoe ook zijn familieleden de kracht kregen om superhelden te worden, en samen moeten ze de wereld beschermen. Het probleem ligt hem dit keer in de komst van een aantal goden, waaronder Hespera en Kalypso. Zij zinnen op wraak en het is aan Shazam om dat te voorkomen.

Net als in het eerste deel zien we Asher Angel en Zachary Levi terug als het duo Billy Batson / Shazam. Ook andere topacteurs als Adam Brody, Ross Butler en Meagon Good maken opnieuw hun opwachting. De slechteriken worden deze keer vertolkt door Lucy Liu en Helen Mirren, wat dus ook zeker niet de minste namen zijn. De regie lag in handen van David F. Sandberg, die ook Shazam! zelf maakte en daarnaast verantwoordelijk was voor horrorfilms als Lights Out en Annabelle: Creation.

‘Shazam! Fury of the Gods’ is nu te huur

Op vrijdag 28 april voegde TVOD-streamingdienst Pathé Thuis de superheldenfilm al toe aan het aanbod, maar destijds was het een Premium-film. Vandaag, op donderdag 27 juli, is het ook eindelijk mogelijk geworden om de film voor een lagere prijs te huren (€4,99) of te kopen (€10,99). Een abonnement is niet nodig voor het kijken van Shazam! Fury of the Gods en als je je nu gratis aanmeldt bekijk je je eerste film met tot 60% korting.

Koop je de film bij Pathé Thuis, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Je kunt hem dan zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.

Meer informatie over de film

In Shazam! Fury of the Gods van New Line Cinema wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord Shazam! verandert in zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam.

TitelShazam! Fury of the Gods
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 10 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurDavid F. Sandberg
CastDjimon Hounsou, Zachery Levi, Rachel Zegler, Lucy Liu, Helen Mirren

Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.