Waar kun je de film ‘Shazam! Fury of the Gods’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Shazam! Fury of the Gods (2023) online kijken kunnen. Shazam 2 is het vervolg op Shazam! uit 2019 en draait om Billy Batson, die nog steeds de kracht heeft om in Shazam te veranderen. Zijn familie heeft deze kracht nu ook overgenomen en samen verzeilen ze in een zinderend avontuur. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Shazam! Fury of the Gods’ (2023) online kijken?

Shazam 2 is sinds 16 maart 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken. Daarnaast vind je op Streamwijzer ook meer informatie over de voorgaande film Shazam! uit 2019.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Shazam! Fury of the Gods bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film op 28 april 2023 toe aan haar aanbod. Ook het voorgaande deel is hier op Pathé Thuis te streamen. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Shazam! Fury of the Gods momenteel niet in haar aanbod opgenomen.
✔️ HBO MaxMomenteel stream je Shazam! Fury of the Gods bij HBO Max. De film kwam op 23 mei 2023 naar HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Shazam! Fury of the Gods nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Shazam! Fury of the Gods’ (2023)

In Shazam! Fury of the Gods van New Line Cinema wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord Shazam! verandert in zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam.

Streaming informatie over de film

TitelShazam! Fury of the Gods
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 10 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurDavid F. Sandberg
CastDjimon Hounsou, Zachery Levi, Rachel Zegler, Lucy Liu, Helen Mirren


Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.