Waar kun je de film ‘Shazam! Fury of the Gods’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Shazam! Fury of the Gods (2023) online kijken kunnen. Shazam 2 is het vervolg op Shazam! uit 2019 en draait om Billy Batson, die nog steeds de kracht heeft om in Shazam te veranderen. Zijn familie heeft deze kracht nu ook overgenomen en samen verzeilen ze in een zinderend avontuur. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Shazam! Fury of the Gods’ (2023) online kijken?

Shazam 2 is vanaf 16 maart 2023 in de Nederlandse bioscopen te zien. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken. Daarnaast vind je op Streamwijzer ook meer informatie over de voorgaande film Shazam! uit 2019.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar Shazam! Fury of the Gods bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de nieuwste films vaak als eerste toe aan haar aanbod. Ook het voorgaande deel is hier op Pathé Thuis te streamen. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Shazam! Fury of the Gods momenteel niet in haar aanbod opgenomen.
🔜 HBO MaxShazam! Fury of the Gods komt waarschijnlijk in de toekomst naar HBO Max. De film is namelijk gedistribueerd door Warner Bros. Pictures. Ook het eerste deel is bij HBO Max te streamen. 👉 Bekijk direct Shazam! uit 2019 op HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Shazam! Fury of the Gods nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Shazam! Fury of the Gods’ (2023)

In Shazam! Fury of the Gods van New Line Cinema wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord Shazam! verandert in zijn alter ego, de volwassen superheld Shazam.

SHAZAM! FURY OF THE GODS - Official Trailer 2

Streaming informatie over de film

TitelShazam! Fury of the Gods
Jaar2023
SoortFilm
Duur2 uur en 10 minuten
TaalEngels
CategorieActie
RegisseurDavid F. Sandberg
CastDjimon Hounsou, Zachery Levi, Rachel Zegler, Lucy Liu, Helen Mirren

  • Staat of komt de film ‘Shazam 2’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de film Shazam! Fury of the Gods of het eerste deel Shazam! uit 2019. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de film ‘Shazam! Fury of the Gods’?

    Bijna de gehele cast uit Shazam! keert terug voor het tweede deel van de filmreeks. Zo is Asher Angel weer te zien als Billy Batson en is Zachary Levy terug als Shazam.


Synopsis: Warner Bros. Pictures

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.