Waar kun je de serie ‘Shardlake’ (2024) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Shardlake (2024) online kijken kunnen. Deze historische detectiveserie draait om een moord in de tijd van Henry VIII. Hieronder geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de serie ‘Shardlake’ (2024) online kijken?

De serie Shardlake ging op 1 mei 2024 in première. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

Disney+➡️ Ga meteen naar Shardlake bij Disney+. De serie ging hier op woensdag 1 mei in première, waardoor je alle vier de afleveringen nu kunt bingen.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de serie nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie Shardlake nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Shardlake’ (2024)

Het is 1536. Het leven van Matthew Shardlake, een briljante advocaat met een scherp rechtvaardigheidsgevoel, wordt verstoord als Thomas Cromwell, de rechterhand van Henry VIII, hem naar het afgelegen klooster van Scarnsea stuurt om een moord te onderzoeken en uiteindelijk de rijkdom van het klooster op te eisen voor de koning. Al snel wordt duidelijk dat de dood die hij samen met de arrogante en ambitieuze Jack Barak onderzoekt niet de eerste is. Shardlake, die overal vijandig en argwanend wordt bejegend en twijfelt aan Baraks ware bedoelingen, raakt verstrikt in een web van leugens, bedrog en corruptie dat niet alleen zijn integriteit, maar ook zijn leven bedreigt.

Streaming informatie over de serie

TitelShardlake
SoortSerie
Jaar2024
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieDrama, Mystery
CastSean Bean, Arthur Hughes, Paul Kaye, David Pearse, Babou Ceesay, Joe Barber, Gergo Borbas, Charlotte Christof

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.