Trailer: eerste seizoen van Netflix Original-serie ‘Shadow & Bone’ (te zien vanaf 23 april)

Ben je fan van series die gebaseerd zijn op populaire boekenreeksen, zoals Firefly Lane, Virgin River en Bridgerton? In dit rijtje komt Netflix met een gloednieuwe Original-serie, maar dan qua sfeer veel meer richting de kant van populaire titels als Game of Thrones en The Witcher. Bekijk nu de trailer van Shadow & Bone, vanaf 23 april 2021 exclusief te zien op Netflix.

→ Alle Shadow & Bone-boeken van Leigh Bardugo, waar de Netflix-serie op gebaseerd is, vind je hier 📚

Trailer: Shadow & Bone, de gloednieuwe Netflix Original-serie

Vanaf 23 april is seizoen 1 van de serie ‘Shadow & Bone’ exclusief te zien op Netflix

Bekijk vanaf 23 april 2021 het allereerste seizoen van de serie Shadow & Bone op Netflix. Er is nog meer dan genoeg stof om mee op te volgen, want de serie is gebaseerd op de populaire Shadow and Bone trilogie van de auteur Leigh Bardugo. Dat belooft alvast veel goeds voor de toekomst van de avontuurlijke serie!

Meer informatie over de serie

Shadow and Bone is gebaseerd op de succesvolle Grishaverse-reeks van Leigh Bardugo. We treffen in Shadow and Bone een door oorlog verscheurde wereld aan waarin we kennismaken met de nederige soldaat en wees Alina Starkov. Zij heeft net een buitengewone kracht in zichzelf ontketend die de sleutel zou kunnen zijn tot de vrijheid van haar land. Door de levensgevaarlijke dreiging van de ‘Shadow Fold’ besluit Aline haar vertrouwde omgeving te verlaten en zich aan te sluiten bij de Grisha, een elitair leger met magische soldaten. Terwijl ze worstelt met haar nieuwe krachten ontdekt ze dat bondgenoten en vijanden een en dezelfde kunnen zijn en dat niets is wat het lijkt in deze weelderige wereld. Er zijn gevaarlijke krachten in het spel, waaronder een bende charismatische criminelen. Ze beseft dat er meer nodig zal zijn dan alleen wat magie om te kunnen overleven.

Titel: Shadow & Bone
Soort: Serie
Jaar: 2021
Duur: 1 seizoen
Categorie: Drama, Fantasy, Avontuur
Cast: Jessie Mei Li, Ben Barnes, Archie Renaux
Bekijk: Stream direct op Netflix