Sexy Beasts seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Een ronduit absurde datingshow heeft het aanbod van Netflix weten te bereiken. De streamingdienst heeft een nieuwe datingshow gelanceerd die het beste gezien kan worden als een soort kruising tussen First Dates en The Masked Singer. Ben je benieuwd of er ook een vervolgseizoen zal komen, zoals we van First Dates inmiddels ook al talloze afleveringen hebben kunnen zien? In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Sexy Beasts seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Sexy Beasts over?

Ben je klaar om afscheid te nemen van oppervlakkige dating? Sexy Beasts is de datingshow die het uiterlijk volledig uit het spel van de liefde haalt met behulp van fantastische, geavanceerde protheses om de daters te transformeren. Hierdoor krijgen ze een kans om liefde te vinden, maar wel puur op basis van persoonlijkheid!

Jaar: 2021
Soort: Serie
Release datum: 21 juli 2021 om 09:00 uur
Categorie: Reality, Romantiek
Duur: 1 seizoen van 6 afleveringen

Wanneer komt Sexy Beasts seizoen 2 op Netflix Nederland?

De vraag of een serie verlengd wordt met een vervolgseizoen, wordt meestal enkele maanden na de lancering beantwoord. Vaak wordt dit antwoord gebaseerd op een afweging tussen de productiekosten en de kijkcijfers. Momenteel weten we helaas nog niets met zekerheid te zeggen over een mogelijk tweede seizoen van Sexy Beasts.

  • Waar kun je Sexy Beasts online kijken?

    De serie Sexy Beasts is in Nederland enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+, Videoland en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

  • Wanneer komt Sexy Beasts seizoen 2 op Netflix Nederland?

    Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen van de datingshow Sexy Beasts op Netflix zal verschijnen. Mocht het zo zijn, dan zal het vervolg waarschijnlijk niet voor 2022 uitgebracht worden. We houden je op de hoogte via je mail.

→ Vergelijkbare series met Sexy Beasts vind je hier 🍿

Komt er een Sexy Beasts seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is nog niet bekendgemaakt of er ook een derde seizoen van Sexy Beasts zal volgen, omdat er ook nog geen officiële bevestiging van een tweede deel is. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Sexy Beasts seizoen 2?

Er is momenteel nog geen trailer van een mogelijk vervolgseizoen van Sexy Beasts, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de documentaire om alvast in de stemming te komen.

Sexy Beasts | Official Trailer | Netflix