Merkwaardige datingshow nu te zien bij Netflix: Sexy Beasts is een mix van First Dates en The Masked Singer

Val jij op iemands innerlijk, uiterlijk of op allebei? De deelnemers van deze gloednieuwe reality datingshow van Netflix moeten ervan overtuigd zijn dat het enige dat écht telt het innerlijk is. Zij gaan de uitdaging aan om volledig onherkenbaar verkleed als dier met elkaar te daten in de nieuwe serie Sexy Beasts, misschien wel het best te vergelijken als een kruising tussen First Dates en The Masked Singer. De serie zal in totaal 6 afleveringen tellen die allemaal op woensdag 21 juli 2021 online verschijnen bij de streamingdienst.

Vanaf 21 juli te zien op Netflix: nieuwe datingshow ‘Sexy Beasts’

Onder de nieuwe films en series op Netflix in juli 2021 vallen heel wat toptitels, waaronder seizoen 2 van Outer Banks, seizoen 3 van Virgin River, seizoen 1 van Cat People en de Fear Street-trilogie, maar daar houdt het niet mee op.

Op woensdag 21 juli 2021 om 09:00 uur zal Netflix een gloednieuwe datingshow online zetten op het platform onder de titel Sexy Beasts, waarin mensen met elkaar daten terwijl ze gehuld zijn in bijzondere kostuums van beesten. Hieronder vind je precies hoe de Netflix-serie in zijn werking gaat, de details en natuurlijk de trailer.

Verhaal, details en trailer van de Netflix-serie

Ben je klaar om afscheid te nemen van oppervlakkige dating? Sexy Beasts is de datingshow die het uiterlijk volledig uit het spel van de liefde haalt met behulp van fantastische, geavanceerde protheses om de daters te transformeren. Hierdoor krijgen ze een kans om liefde te vinden, maar wel puur op basis van persoonlijkheid!

Titel: Sexy Beasts
Jaar: 2021
Soort: Serie
Release datum: 21 juli 2021 om 09:00 uur
Categorie: Reality, Romantiek
Duur: 1 seizoen van 6 afleveringen

Veelgestelde vragen over Sexy Beasts