Taboedoorbrekende serie Sex Tape België met Goedele Liekens staat nu exclusief op discovery+

Bij de lancering van discovery+ werd al bekendgemaakt dat er een veelbelovende taboedoorbrekende serie op het programma stond. Vanaf 9 januari 2021 zou het eerste seizoen van Sex Tape België met Goedele Liekens op discovery+ te zien zijn en vanaf 13 februari 2021 staat de Nederlandse variant met Bobbi Eden online op de streamingdienst. Hieronder vind je waar het programma over gaat en via de rode knop begin je direct met streamen.

Sex Tape België met Goedele Liekens op discovery+

Er worden weer heel allerlei nieuwe programma’s op discovery+ in januari 2021 verwacht. Zo is op de eerste dag van de maand al I Love A Mama’s Boy online verschenen, maar ook seizoen 2 van 90 Day Fiance: The Other Way Strikes Back, seizoen 1 van Say Yes to the Dress: In Sickness and In Health, seizoen 1 van Sweet Home Sextuplets en seizoen 3 van Dr. Pimple Popper komen nog online. Maar eerst kun je vanaf zaterdag 9 januari genieten van het eerste seizoen van Sex Tape België, waarvan de Nederlandse variant met Bobbi Eden volgende maand op de streamingdienst zal verschijnen.

Discovery+ in Nederland

Omschrijving

Sociaal experiment waarbij elke week drie koppels zullen proberen hun relatie te herstellen met een dramatische nieuwe therapie. Ze zullen een week lang hun liefdesleven filmen.

Nederlandse variant met Bobbi Eden

Vanaf 13 februari is de Nederlandse versie van dit programma met Bobbi Eden te zien bij discovery+. Sex Tape is taboedoorbrekende televisie met verschillende stellen die hun relatie onder de loep nemen door een week lang gefilmd te worden, van het bespreken van alledaagse problemen tot in de slaapkamer. Sex Tape is de eerste titel in een reeks met nieuwe lokale content die speciaal voor discovery+ gepubliceerd wordt.


Details van het programma

Titel: Sex Tape België
Soort: Serie
Duur: 1 seizoen
Categorie: Reality, Documentaire
Cast: Goedele Liekens

Het volledige aanbod van films op discovery+ vind je bij de pagina discovery+ aanbod.