Sex/Life seizoen 2 op Netflix | Nieuws, trailer en datum

Met een waanzinnig eerste seizoen en een finale-aflevering die genoeg ruimte voor een extra seizoen bomvol drama overlaat, is de nieuwe Netflix-serie Sex/Life met recht een kanshebber te noemen op een vervolgdeel. In dit artikel lees je wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Sex/Life seizoen 2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Sex/Life over?

Sex/Life is het verhaal van een driehoeksverhouding tussen een vrouw, haar man en haar verleden dat een provocerende nieuwe kijk geeft op vrouwelijke identiteit en verlangen.

Billie Connelly (Sarah Shahi) was niet altijd een huisvrouw en moeder in een buitenwijk. Voordat ze trouwde met de liefhebbende en betrouwbare Cooper (Mike Vogel) en naar Connecticut verhuisde, was Billie een vrijgevochten wild kind dat in New York City woonde met haar beste vriendin Sasha (Margaret Odette), hard werkend en nog harder spelend. Uitgeput door de zorg voor haar twee jonge kinderen en met heimwee naar haar verleden, begint Billie te dagboeken en te fantaseren over haar passionele uitspattingen met sexy ex-vriend Brad (Adam Demos), het grote liefdesverdriet waar ze nooit overheen is gekomen.

Maar hoe meer Billie zich herinnert, hoe meer ze zich afvraagt hoe ze hier terecht is gekomen – en dan vindt haar man haar dagboek. Zal de waarheid over Billie’s verleden een seksuele revolutie in haar huwelijk ontketenen, of haar terugvoeren naar het leven dat ze dacht achter zich te hebben gelaten met de man die haar hart brak?

Titel: Sex/Life
Jaar: 2021
Release datum: 25 juni 2021 om 09:00 uur
Soort: Serie
Categorie: Drama, Romantiek, Komedie
Duur: 8 afleveringen van 45 minuten
Maker: Stacy Rukeyser
Cast: Sarah Shahi, Adam Demos, Margaret Odette, Mike Vogel
Kijken: Bekijk direct op Netflix

Wanneer komt Sex/Life seizoen 2 op Netflix Nederland?

[LET OP: SPOILER] In de finale-aflevering van seizoen 1 van Sex/Life merken we direct dat er genoeg ruimte in het verhaal wordt overgelaten om een vervolgseizoen van de serie te produceren. Billie weigert namelijk haar man Cooper te verlaten en kiest voor een seksuele affaire met Brad, terwijl ze niet weet dat Cooper van haar plan op de hoogte is. Meer dan genoeg mogelijkheden voor drama in een tweede seizoen van de serie dus, maar helaas is de komst hiervan door Netflix nog niet officieel bevestigd.

  • Wanneer komt Sex/Life seizoen 2 op Netflix Nederland?

    Momenteel is nog niet bekend of er een tweede seizoen van de romantische dramaserie Sex/Life op Netflix zal verschijnen. Mocht het zo zijn, dan zal het vervolg waarschijnlijk niet voor medio 2022 uitgebracht worden. We houden je op de hoogte via je mail.

  • Waar kun je Sex/Life online kijken?

    De serie Sex/Life is in Nederland enkel op Netflix te bekijken en niet op andere streamingdiensten als Disney+, Videoland en Amazon Prime Video, omdat het een Original-serie van het video on demand-platform is.

→ Vergelijkbare series met Sex/Life vind je hier 🍿

Komt er een Sex/Life seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Jammer genoeg is nog niet bekendgemaakt of er ook een derde seizoen van Sex/Life zal volgen, omdat er ook nog geen officiële bevestiging van een tweede deel is. Als we hier meer over te weten komen, verschijnt het nieuws op Streamwijzer en onze social media kanalen.

Welke teaser of trailer is er van Sex/Life seizoen 2?

Er is momenteel nog geen trailer van een mogelijk vervolgseizoen van romantische dramaserie Sex/Life, maar kijk vooral nog eens de trailer van seizoen 1 van de serie om alvast in de (bloedhete) stemming te komen.

Sex/Life | Officiële trailer | Netflix