De opnames van Sex Education seizoen 4 gaan bijna van start

Yes! Asa Butterfield, die we natuurlijk allemaal kennen als Otis uit de Netflix-serie Sex Education, heeft in een interview laten weten dat de opnames van het vierde seizoen nog deze zomer van start gaan. Dit betekent dat we het nieuwe seizoen misschien sneller dan verwacht kunnen bekijken op de streamingdienst.

Asa Butterfield verklapt: opnames seizoen 4 gaan bijna van start

Goed nieuws: in een interview met Discussing Film heeft Sex Educations Otis, die in het echt Asa Butterfield heet, laten weten dat de opnames ergens deze zomer van start gaan. Hier zei hij het volgende over:

“Het vierde seizoen, we beginnen deze zomer met de opnames daarvan. We gaan terug naar Wales.”

Hij specificeerde hiermee niet wanneer dit precies zou zijn, maar eerder werd al bekend dat de opnames waarschijnlijk ergens in juli van start gaan. Nog even geduld dus! Dat de serie terugkeert voor een vierde seizoen, is overigens niet zo gek. Niet alleen eindigde het derde seizoen met een hoop cliffhangers, ook is de coming-of-age-serie een regelrecht kijkcijferkanon op Netflix. Vlak na het verschijnen van seizoen 3 werd het vierde seizoen daarom al aangekondigd tijdens het fanevenement TUDUM.

Releasedatum Sex Education seizoen 4

Een releasedatum van Sex Education seizoen 4 is er nog niet. Het eerste seizoen verscheen in januari 2019, het tweede in januari 2020 en het derde in september 2021. Aangezien de opnames van het vierde seizoen in juli van start gaan en enkele maanden duren, zou het in lijn met de andere releasedata liggen als de nieuwe afleveringen in januari 2023 zouden verschijnen.

Tot dusver is hier echter nog niks officieels over naar buiten gebracht, dus met zekerheid kunnen we dit niet zeggen. Zodra we hier meer over horen, laten we het uiteraard aan je weten, via je mail, onze social media-kanalen en onze website.

Verhaal, informatie en trailer van de serie

Zijn moeder is therapeute, dus de onzekere Otis heeft alle antwoorden als het om seks gaat. De rebelse Maeve stelt voor een sekstherapiepraktijk op school te openen.

TitelSex Education
Jaar2019-
SoortSerie
Duur3 seizoenen
TaalEngels
GenreKomedie, Drama
IMDb8,4 uit 265.000 stemmen
MakerLaurie Nunn
CastAsa Butterfield, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Emma Mackey, Kedar Williams-Stirling, Connor Swindells, Aimee Lou Wood
KijkenBekijk direct op Netflix

Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.