Critici ontvingen Sex Education met veel (positieve) bombarie bij de lancering. Nu is de productie van het tweede seizoen van de serie in volle gang! Op 17 januari 2020 kunnen we het tweede seizoen op Netflix verwachten. Check hieronder wat we tot nu toe weten over het nieuws, de trailer en de datum van Sex Education S2 op Netflix!

Waar gaat het verhaal van Sex Education over?

Otis Milburn is een onervaren, sociaal ongemakkelijke middelbare schoolstudent die bij zijn moeder Jean, een sekstherapeut, woont. Omringd door handleidingen, video’s en saaie open gesprekken over seks, is Otis een terughoudende deskundige op dit gebied. Wanneer zijn thuissituatie op school wordt onthuld, realiseert Otis zich dat hij zijn specialistische kennis kan gebruiken om status te krijgen. Samen met Maeve, een slimme bad-girl, en zijn beste vriend Eric zetten ze een ondergrondse seks-therapie kliniek op om de rare en wonderbaarlijke problemen van hun medeleerlingen aan te pakken. Door zijn analyse van tienerseksualiteit, beseft Otis dat hij misschien zelf therapie nodig heeft.

Op IMDb wordt de serie Sex Education beoordeeld met een 8.3 uit 10.

Wanneer komt Sex Education seizoen 2 op Netflix Nederland?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt Sex Education seizoen 2 op Netflix? Vanaf 17 januari 2020 zal het tweede deel van de serie in Nederland te zien zijn!

Komt er een Sex Education seizoen 3 of is S2 het laatste seizoen van de serie?

Helaas is er nog niets bekend over de duur van de serie. Zodra meer bekend is over een eventueel derde seizoen laten we dat op deze pagina weten!

Welke teaser of trailer is er van Sex Education seizoen 2?

Jammer genoeg is er nog geen trailer van het tweede seizoen, maar gelukkig wel van het eerste deel van Sex Education!


Wanneer komt Sex Education seizoen 2 op Netflix Nederland?

Sex Education seizoen 2 is vanaf 17 op Netflix Nederland te zien.Sex Education seizoen 2 Netflix