Netflix hint: Sex And The City film (2008) naar aanbod Nederland!

Netflix houdt wel van een hint hier en daar over het aankomende aanbod. Na de hint en daaropvolgende komst van Glee (bevestigd voor 30 juni) en The Walking Dead zinspeelt Netflix Nederland via Twitter nu op de komst van de Sex And The City film uit 2008! Op dit moment is de film alleen op Videoland te zien.

Komt Sex And The City (2008) op Netflix Nederland?

Via Twitter hintte Netflix al vaker op de (terug)komst van series, zoals voor Jane The Virgin seizoen 4. Ook bij The Walking Dead en Glee was het binnen enkele weken na het hinten duidelijk. Het blijft gokken, maar de tweet van @NetflixNL stelt als antwoord op de tweet van een fan letterlijk: “Voor nu zijn er nog geen plannen voor de serie (hint)”. Als er geen plannen zijn voor de komst van de serie, en Netflix schrijft doelbewust “(hint)” in de tweet, dan moet het wel om de film gaan! Wij worden nieuwsgierig!

Waar gaat het verhaal van Sex And The City over?

Sex and the City volgt de levens van vier vriendinnen in Manhattan, New York. Columniste Carrie (Sarah Jessica Parker), advocate Miranda (Cynthia Nixon), zakenvrouw Samantha (Kim Cattrall) en de brave Charlotte (Kristin Davis) zouden genoeg aan zichzelf moeten hebben, maar in plaats daarvan verdiepen de dames zich voortdurend in de levens van elkaar en proberen samen de juiste weg te vinden.

Op IMDb wordt de film Sex And The City beoordeeld met een 5.6 uit 10.

Wanneer komt de Sex And The City film (2008) op Netflix Nederland?

De vraag blijft: wanneer komt de film van Sex And The City uit 2008 op Netflix Nederland? Bij The Walking Dead en Glee was het binnen enkele weken na de hint zo ver. Heel lang zullen we dus niet hoeven te wachten, als de hint niet loos is.

Welke teaser of trailer is er van de film?

Check hier de trailer om alvast in de stemming te komen!

Netflix Aanbod

Streamwijzer vergelijkt het aanbod van de streamingdiensten in Nederland. Momenteel is er overzicht van films en series op NetflixVideolandZiggo GO Movies & SeriesAmazon Prime Video, Film1, NPO Start Plus en NLZIET. Het aanbod per streamingdienst vind je hier:

Wanneer komt de Sex And The City film uit 2008 op Netflix Nederland?

Benieuwd wanneer de Sex And The City film (2008) op Netflix Nederland zal verschijnen? De vorige keren na een hint, bij Glee en The Walking Dead, duurde het enkele weken voor de titel online zou komen. We zullen dus waarschijnlijk niet lang hoeven te wachten!Sex and the city film Netflix