Hoera! Seth Rogen wordt 38 jaar en wij vieren dit met 5 van zijn beste films!

Arthouse, komedie, drama, stemacteren… De goedlachse acteur Seth Rogen kan het allemaal! Vandaag – 15 april – wordt dit multitalent 38 jaar.

5x Goede films met Seth Rogen die je nu kunt streamen

Voor de gelegenheid hebben wij een aantal films op een rij gezet met Seth erin. Je kunt deze films allemaal gewoon thuis streamen.

1. Pineapple Expres (2008)

Pineapple Express staat bekend als een echte ‘stonerfilm’. Niet gek, gezien het onderwerp. Dale Denton (Rogen) is een luie stoner die samen met zijn wietdealer (James Franco) getuige is van een moord. Er zit niets anders op dan samen te vluchten. Pineapple Express is een bizarre, komische avonturenfilm.

Je kunt deze film kijken op Netflix. Pineapple Express krijgt op IMDb een 7,0.

Bekijk nu de trailer van Pineapple Express.

2. The Lion King (2019)

In dit klassieke Disneyverhaal spreekt Seth Rogen de stem in van Pumbaa, een vrolijk zwijntje dat leeuwenwelpje Simba te hulp schiet. Naast acteren kun je Seth Rogen in deze film ook nog horen zingen!

The Lion King kijk je op Disney+. Op IMDb krijgt de film een 6,9.

Bekijk nu de trailer van the Lion King.

3. 50/50 (2011)

Deze film is losjes gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Will Reiser, de schrijver van de film en een goede vriend van Seth. Seths personage is dan ook deels gebaseerd op hemzelf. In de film krijgt Adam (Joseph Gordon-Levitt) plotseling te horen dat hij kanker heeft. Zijn beste vriend Kyle probeert hem op zijn eigen onhandige manier bij te staan, al pakt dit niet altijd goed uit. 50/50 is een arthousefilm met komische en drama-elementen.

Je kunt 50/50 streamen via Film1. De film krijgt op een IMDb: 7,6.

Bekijk nu de trailer van 50/50.

4. Long Shot (2019)

In deze film kruipt Seth Rogen in de huid van Fred, een weinig succesvolle journalist. Hij is vastbesloten om het hart van zijn jeugdliefde Charlotte (Charlize Thron) te winnen. Zij was ooit zijn babysitter, maar is nu één van de machtigste vrouwen in wereld. Long Shot is een verfrissende romantische komedie.

Je kunt deze film kijken via Pathé Thuis. Op IMDb krijgt de film een 6,9.

Bekijk nu de trailer van Long Shot.

5. Knocked Up (2007)

Knocked Up vertelt het verhaal van Allison Scott (Katherine Heigl) en Ben Stone (Seth Rogen). Zij is een ambitieuze journalist, hij een aartsluie stoner. De twee ontmoeten elkaar tijdens een avondje stappen en duiken dronken het bed in. Een paar weken later ontdekt Allison dat ze zwanger is en staat haar wereld én die van Ben op zijn kop.

Knocked Up staat op Netflix en krijgt op IMDb een 6,9.

Bekijk nu de trailer van Knocked Up.

Meer films zien? Check deze lijstjes!

Eerder schreven we een overzicht van horrorfilms en Feel-good movies. In een romantische bui? Check dan ons overzicht van films op Netflix rondom het thema liefde. Het complete aanbod van Netflix vind je hier.