Acht series nieuw seizoen aangekondigd

Februari trapt af met prachtig nieuws voor acht hele bekende series, waarvan het gros op Netflix te zien is! Voor de volgende acht series is zojuist een nieuw seizoen aangekondigd! Kun je niet wachten alle seizoenen van de series alvast te kijken? Je vindt ze hier!

Black Lightning seizoen 3

Als jonge man trok Jefferson Pierce het pak van een burgerwacht aan en beschermde hij de straten van zijn stad. Hij geloofde erin dat die dagen in zijn verleden lagen. Echter, nu blijkt dat het leven niet altijd loopt zoals je zou wensen. Zijn dochter Jennifer – een topstudente die erop uit is om rechtvaardigheid te behalen tegen alle mogelijke kosten – wordt gerecruteerd door een straatbende. Om zijn familie te beschermen ziet Jefferson geen andere uitweg dan opnieuw Black Lightning the worden. Op IMDb krijgt Black Lightning een 6.3 uit 10 punten!

Kun je niet wachten Black Lighting te kijken? Je vindt het hier!

Riverdale seizoen 4

Riverdale is een favoriet van vele kijkers. Het is moeilijk te wachten op nieuwe afleveringen, maar toch zal het moeten gezien het streamschema van een aflevering per week. Riverdale gaat over Archie en zijn vrienden. Zij ontdekken het leven in een kleine woonplaats, waaronder de donkere en vreemde gebeurtenissen onder de ogenschijnlijk saaie plek Riverdale. Maar niets is minder waar. Riverdale wordt ontvangen op IMDb met een rating van 7.5!

Het streamschema van Riverdale seizoen 3 is ook bekend. Verder vind je de nieuwste seizoenen van Riverdale hier.

Legends of Tomorrow seizoen 5

Als helden alleen niet genoeg zijn heeft de wereld legendes nodig. Rip Hunter heeft de toekomst gezien en is wanhopig om bepaalde gebeurtenissen te voorkomen door terug te gaan in de tijd. Nu heeft Rip Hunter de taak om een wanhopige groep helden en schurken bijeen te krijgen om een onweerhoudbare bedreiging te confronteren. Niet alleen de aarde staat op het spel, maar ook de hele tijdlijn die het leven leidt. De grote vraag is of dit team een onsterfelijke dreiging kan verslaan. Legends of Tomorrow wordt op IMDb beoordeeld met een 6.9 uit 10.

Het streamschema van Legends of Tomorrow seizoen 4 is bekend en de serie werd eerder al getipt als de nummer 9 vaakst gedownloade series van 2018. Alle afleveringen tot nu toe zijn hier ook te halen.

Supergirl seizoen 5

Kara Zor-El ontsnapt als ze 12 is de verdoemenis op de planeet Krypton om bescherming te vinden op aarde bij de Danver familie. Daar groeit ze op in de schaduw van haar nieuwe zus, Alex, en leert om de buitenaardse krachten die ze deelt met haar neef – Superman – te verbergen. Nu ze als volwassene woont in National City en werkt voor mediagigant Cat Grant, besteedt Kara haar dagen aan het geheim houden van haar superkrachten als het hoofd van een supergeheim agentschap Hank Henshaw haar vraagt om te helpen de burgers van de stad te beschermen tegen bedreigingen. Nu Kara eindelijk zichzelf kan zijn moet ze haar nieuwe verantwoordelijkheden met haar menselijke relaties in balans proberen te brengen. Supergirl wordt op IMDb beoordeeld met 6.5 uit 10 punten.

Je vindt de seizoenen van Supergirl hier!

The Flash seizoen 6

De serie uit 2014 gaat over Barry Allen. Nadat hij door de bliksem wordt geraakt raakt hij in coma. Als hij wakker wordt heeft hij de kracht om ongelooflijk snel te rennen. Hiermee wordt hij The Flash en gaat hij de strijd aan tegen misdaad in Central City. IMDb beoordeelt deze serie met een 7.9 op een schaal van 10.

Kun je nu al niet wachten om alle seizoenen van The Flash te kijken? Je vindt ze hier.

Arrow seizoen 8

Iedereen dacht dat miljardair Oliver Queen dood was. Wanneer hij terugkeert naar zijn thuis in Starling City na vijf jaar op een verlaten eiland in de Pacifische Oceaan verbergt hij het effect dat zijn verleden op hem heeft gehad terwijl hij toenadering zoekt tot zijn ex, Laurel. Overdag gaat hij door met waar hij gebleven was in zijn leven voor zijn verdwijning als flirt. Maar ’s nachts komt zijn alter ego als Arrow tevoorschijn en werkt hij eraan om de fouten van zijn familie recht te zetten en de stad te herstellen in de oude glorie. De vader van Laurel, Detective Quentin Lance, maakt zijn missie aanzienlijk moeilijker. Quentin is er namelijk op uit Arrow achter de tralies te zetten. Arrow wordt op IMDb beoordeeld met een 7.7 uit 10 en wordt sinds 2012 uitgezonden.

Alle seizoenen van Arrow vind je hier!

Shameless seizoen 10

De voor een oscar genomineerde William H. Macy speelt Frank Gallagher, een alleenstaande vader van zes die veel tijd besteedt aan drinken in de bar. De Gallagher kinderen worden geleid door de oudste dochter Fiona (Emmy Rossum). Zij neemt veel van de verantwoordelijkheden in de opvoeding op zich vanwege haar moeder’s afwezigheid. Zo voeden de kinderen zichzelf op ondanks de afwezigheid van Frank’s opvoeding in hun leven en de merkwaardige manier waarop hij hen opvoedt als hij wel thuis is. De dramaserie is een afgeleiden van de BAFTA prijswinnende Britse show met dezelfde naam. Op IMDb krijgt het sinds 2011 uitgezonden Shameless een 8.7 uit 10!

Alle seizoenen van Shameless vind je hier!

Supernatural seizoen 15

Deze spannende serie volgt de angstaanjagende avonturen van Sam Winchester en Dean Winchester. De twee broers moeten tegen een steeds gevaarlijkere omgeving opboksen als monsterjagers. Nadat zij hun moeder zijn verloren aan een bovenmenselijke kracht zijn de broers opgevoed door hun vader als soldaten die mysterieuze en demonische wezens bevechten. Gewelddadige herinneringen en relatie verwoestende geheimen drukken op Sam en Dean in hun onderzoek naar alles wat leeft in de nacht. Wanneer oude trucs en middelen onbruikbaar zijn en vrienden hen verraden kunnen de broers alleen nog op elkaar bouwen in de strijd tegen nieuwe vijanden. Supernatural krijgt een 8.5 uit 10 op IMDb!

Alle seizoenen van Supernatural vind je hier!

Aanbod streamingdiensten in Nederland

Het volledige online aanbod van alle streamingdiensten in Nederland is te vinden in de categorie online. Ook vind je op Streamwijzer het Netflix aanbod, Videoland aanbod, Ziggo GO Movies & Series aanbod en Amazon Prime Video Nederland aanbod.