Seizoensfinale van Marvel-serie WandaVision staat op Disney+ en hint op vervolg

Na 9 afleveringen is je nieuwste verslaving jammerlijk tot een einde gekomen, want de seizoensfinale van WandaVision is op 5 maart 2021 op Disney+ verschenen. Gelukkig is er ook goed nieuws, want in de laatste scène wordt er sterk gehint naar de komst van een tweede seizoen. Wil je hier meer over weten? Lees dan nu verder!

→ Ga direct naar Disney+ om naar alle films en series van Disney, Star, Pixar, Marvel, National Geographic en Star Wars te kijken ✅

Seizoensfinale van WandaVision op Disney+

Op 15 januari verschenen direct twee afleveringen van de nieuwe Marvel-serie op Disney’s streamingdienst en voor veel kijkers bleek het even opstarten te zijn. Toen na 3 afleveringen de power wat meer in de serie kwam, werden de eerste abonnees verslaafd en steeg de rating van WandaVision op IMDb direct. Inmiddels scoort de serie een keurige 8.3 en geeft Rotten Tomatoes aan dat critici WandaVision waarderen op 92% en kijkers op 83%.

Sinds 5 maart 2021 is de seizoensfinale van de Marvel-serie te zien op Disney+ en dat is net op tijd voor de lancering van The Falcon and The Winter Soldier op 19 maart. Zo rol je als liefhebbers van het Marvel Cinematic Universe direct door in je volgende verslaving. Maar eerst is het tijd voor een knallende finale meer HEEL, HEEL VEEL actie!

Hint: gaat Disney+ een nieuw seizoen van WandaVision maken?

LET OP: SPOILERS! Lees dus niet verder als je de aflevering nog niet hebt gezien.

Wat een treurig maar sterk einde bleek de laatste aflevering van dit eerste seizoen te hebben. Na het eerste deel van de aftiteling van de seizoensfinale van WandaVision zien we dat Wanda een denkbeeldige versie van zichzelf aan het besturen is in een afgelegen huisje, terwijl ze één van de eerder verschenen boeken met ‘magical runes’ bestudeert. Dat lijkt toch wel flink te hinten op een vervolg van de serie met een tweede seizoen! Laten we het met zijn allen hopen. We houden je op de hoogte op onze pagina over WandaVision seizoen 2 op Disney+.

Meer informatie over de Marvel-serie

WandaVision van Marvel Studios combineert de klassieke sitcom en het Marvel Cinematic Universe. In deze serie leiden Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) een ideaal burgerlijk leventje wanneer zij beginnen te vermoeden dat alles niet is wat het lijkt. Deze nieuwe serie wordt geregisseerd door Matt Shakman. De schrijver is Jac Schaeffer.

Titel: WandaVision
Productie: Marvel
Soort: Serie
Jaar: 2020
Duur: 1 seizoen
Categorie: Actie, Avontuur, Drama
IMDb: 8.3 uit 73.00 stemmen
Cast: Paul Bettany, Kat Dennings, Kathryn Hahn
Kijken: Ga direct naar Disney+

Het volledige aanbod van films en series op Disney+ vind je bij de pagina met het volledige Disney+ aanbod in Nederland.