Actiethriller ‘Seized’ (2020) met Scott Adkins is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Een kruising tussen John Wick en Taken met minstens net zo’n fantastische hoofdrolspeler is deze week een flinke kijktip, want Seized (2020) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis. Hierdoor kun je de film alleen deze week met maar liefst 80% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. De actiethriller is niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland of een andere streamingdienst.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Seized (2020) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag week was Venom nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 42 van 2021 is Seized de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film is enkel voor deze week maar liefst 80% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs is €4,99. Je hebt tot dinsdag 26 oktober 2021 om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘Seized’ (2020)

Voormalig geheim agent Carl staat voor een enorm dilemma. Als hij zijn zoon ooit nog levend terug wil zien, moet hij drie gevaarlijke criminele bendes uitschakelen. En dit binnen 5 uur…

TitelSeized
SoortFilm
Jaar2020
TaalEngels
Duur1 uur en 22 minuten
CategorieActie, Thriller
IMDb5,2 uit 1.700 stemmen
RegisseurIsaac Florentine
CastScott Adkins, Mario Van Peebles, Steven Elder, James P. Bennett, Karlee Perez, Peter Organ, Matthew Garbacz, David Fernandez Jr., Luis Gatica

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de actiethriller Seized uit 2020, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €4,99 op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €9,99. Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis