Alle 9 seizoenen van Seinfeld staan nu op Amazon Prime Video

Een tijdje geleden wist Netflix hoge ogen te gooien met de aankoop van alle seizoenen van Seinfeld. Daar bleek echter wel een prijskaartje van $500 miljoen aan vast te zitten en een licentiedatum van 2021. Nu lijkt het erop dat één van Netflix’ grootste concurrenten het video on demand-platform voor is. Amazon Prime Video heeft per 15 juni 2020 namelijk alle seizoenen van de populaire Amerikaanse sitcom online gezet in Nederland!

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Seinfeld (9 seizoenen) op Amazon Prime Video Nederland

De Amerikaanse sitcom draait om de hilarische Jerry Seinfeld en is volgens velen te scharen rondom de bekende klassieker Friends. Maak je klaar voor lange seizoenen met veel afleveringen, dus extra veel tijd om te genieten van je favoriete stand-up comedian!

Verhaal

Seinfeld was één van de meest bekeken televisieshows van de jaren negentig, deze show was een levensechte komedieserie die de gebeurtenissen van een groep vrienden volgt. De groep bestaat uit Jerry Seinfeld, een stand-up comedian die alle bizarre dingen over het leven in twijfel trekt; George Costanza (Jason Alexander), een hard-luck lid van de New York Yankees organisatie; Elaine Benes (Julia Louis-Dreyfus), een flitsende vrouw en boekredacteur die niet bang is om haar mening te geven; en Cosmo Kramer (Michael Richards), een uiterst excentrieke, slungelige goofball. Een ander zeer opmerkelijk lid van de show is Newman (Wayne Knight), een mollige postbode, vriend van Kramer, en, bijna altijd, nemesis van Jerry. Andere bronnen van komedie verschijnen in de vorm van de ouders van zowel Jerry als George.

Trailer

Bekijk hieronder een oude trailer van de bekende Amerikaanse klassieker Seinfeld, een serie die tussen 1989 en 1998 uitgezonden werd.


Details van de serie

Titel: Seinfeld
Jaar: 1989-1998
Soort: Serie
Seizoenen: 9 seizoenen
Categorie: Komedie
Makers: Larry David, Jerry Seinfeld
Cast: Jerry Seinfeld, Julia Louis-Dreyfus, Michael Richards
Streamingdienst: Amazon Prime Video (30 dagen gratis kijken)
IMDb: 8.8 uit 243,082
Trailer: Bekijk direct op YouTube
Bestel: Bekijk direct op Bol.com
Meer over Seinfeld op Streamwijzer vind je hier

Het volledige aanbod van films en series op Amazon Prime Video in Nederland vind je op de pagina Amazon Prime Video aanbod.