See seizoen 2 op Apple TV+

Sinds de lancering op 1 november 2019 staat het eerste seizoen van See (met o.a. Jason Momoa) op Apple TV Plus. De komst van een tweede seizoen is kort daarna bevestigd. Wat weten we tot nu toe over het nieuws, de trailer en de datum van See S2 op Apple TV+?

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films en series op Apple TV+ kijken ✅

Waar gaat het verhaal van See over?

Ver in een dystopische toekomst heeft het menselijk ras het gezichtsvermogen verloren en heeft de samenleving nieuwe manieren moeten vinden om te interageren, te bouwen, te jagen en te overleven. Maar die wereld dreigt te veranderen als de vrouw van de blinde krijger Baba Voss bevalt van een tweeling die tot de verbazing van zijn stam blijken te kunnen zien. Als het nieuws zich verspreidt, krijgt het de aandacht van een koningin die er alles voor over heeft om de tweeling in handen te krijgen. Om zijn kinderen te beschermen, wordt Voss gedwongen op zijn instinct te vertrouwen en moet hij andere stammen verzamelen om de koningin en haar tirannieke cultus neer te halen voordat ze de kinderen in handen krijgt.

Op IMDb krijgt de serie See een 7.7 uit 10.

Wanneer komt See seizoen 2 op Apple TV+?

De veelgestelde vraag is: wanneer komt See seizoen 2 op Apple TV+? Helaas is dat nog niet bekend. Zodra we meer weten, zal het op deze pagina bekendgemaakt worden.

→ Vergelijkbare series met See vind je hier 🍿

→ Wil je als eerste weten wanneer seizoen 2 van See naar Videoland komt? Wij houden je op de hoogte via je mail

Komt er een See seizoen 3 of is S2 het laatste van de serie?

Jammer genoeg weten we momenteel enkel nog dat er een tweede seizoen komt. Als meer bekend wordt gemaakt over het verloop van de serie, zal dat op Streamwijzer gemeld worden.

Welke teaser of trailer is er See seizoen 2?

Er is nog geen trailer beschikbaar van het tweede seizoen van See, maar hieronder kun je genieten van de trailer van S1!

SEE — Official Trailer | Apple TV+

Wanneer komt See seizoen 2 op Apple TV+?

Helaas is nog niet bekend wanneer het tweede seizoen van See op Apple TV+ komt. Zodra we hier meer over weten, zal het op deze pagina bekendgemaakt worden.