Kijkers enthousiast over gloednieuwe Marvel-serie: “Wat een geweldig begin”

Gisteren was het zover: eindelijk verscheen de allereerste aflevering van de gloednieuwe Marvel-serie Secret Invasion op Disney+. In deze serie draait het allemaal om Samuel L. Jacksons personage Nick Fury, die de Skrull-invasie moet zien te voorkomen en de mensheid moet redden. En het begint erg goed, als we de eerste reacties van kijkers mogen geloven.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Hier gaat de Marvel-serie ‘Secret Invasion’ over

Marvel-fans hebben weer iets nieuws om naar te kijken. Disney+ heeft namelijk deze week de allereerste aflevering van de miniserie Secret Invasion live gezet. Nick Fury hoort van de komst van gedaanteveranderende Skrulls naar de aarde, die ze proberen over te nemen. Samen met zijn bondgenoten, onder meer Skrull Talos en Everett Ross, probeert hij dit tegen te gaan.

Samuel L. Jackson hervat zijn rol als Nick Fury, die we kennen uit onder meer Iron Man, en verschijnt samen met Ben Mendelsohn (in de rol van Skrull Talos). De cast bestaat ook uit Cobie Smulders, Olivia Colman, Martin Freeman, Kingsley Ben-Adir, Emilia Clarke en Don Cheadle. Genoeg grote namen dus!

Kijkers zijn enthousiast over eerste aflevering

Er is natuurlijk pas één aflevering geschreven, dus over de kwaliteit van de serie kunnen we nog niet veel zeggen. Toch reageren veel kijkers nu al erg enthousiast. Zo ontvangt de serie tot nu toe een 7,5 op IMDb en krijgt de eerste aflevering gemiddeld een 7,7. Ook op social media regent het positieve recensies. Hieronder bekijk je een greep hieruit.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je de eerste aflevering gemist? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de seriepagina van Secret Invasion op Disney+.

Marvel Studios’ Secret Invasion | Official Trailer | Disney+

Verder kijken? ‘Secret Invasion’ is elke woensdag te zien

Op woensdag 21 juni is de allereerste aflevering van Secret Invasion verschenen. Tot de seizoensfinale op 26 juli kijk je iedere woensdag naar een gloednieuwe episode van de veelbelovende Marvel-serie. Hieronder zetten we voor de duidelijkheid het uitzendschema op een rijtje.

AfleveringWeekdagDatumNederlandse tijd
1Woensdag21 juni 202309:00 uur ‘s ochtends
2Woensdag28 juni 202309:00 uur ‘s ochtends
3Woensdag5 juli 202309:00 uur ‘s ochtends
4Woensdag12 juli 202309:00 uur ‘s ochtends
5Woensdag19 juli 202309:00 uur ‘s ochtends
6Woensdag26 juli 202309:00 uur ‘s ochtends
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.