Waar kun je de serie ‘Secret Invasion’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie Secret Invasion (2023) online kijken kunnen. Deze gloednieuwe Marvel-serie draait om Nick Fury, het personage van Samuel L. Jackson. Hij werkt tijdens een Skrull-invasie op aarde samen met Skrull Talos om gedaantewisselende aliens buiten de samenleving te houden. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘Secret Invasion’ (2023) online kijken?

De Marvel-serie Secret Invasion is sinds 21 juni 2023 te streamen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet waar je hem online kunt kijken.

Disney+➡️ Ga direct naar Secret Invasion bij Disney+. Deze serie is een Original van The Walt Disney Company en is dus enkel en alleen op Disney+ verschenen. Hier kijk je sinds 21 juni 2023 iedere woensdag naar een splinternieuwe aflevering.
⛔️ Amazon Prime VideoDe serie is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxIn het aanbod van HBO Max is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔️ NetflixDeze serie is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ Pathé ThuisPathé Thuis biedt veel nieuwe films aan, maar series vind je niet in hun aanbod.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de serie nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Secret Invasion’ (2023)

In de nieuwe Marvel Studios-serie Secret Invasion, die zich afspeelt in het huidige MCU, hoort Nick Fury van een clandestiene invasie van de aarde, door een factie van vormveranderende Skrulls. Fury voegt zich bij zijn bondgenoten, waaronder Everett Ross, Maria Hill en de Skrull Talos, die een leven voor zichzelf op aarde heeft opgebouwd. Samen racen ze tegen de klok om een dreigende Skrull-invasie te dwarsbomen en de mensheid te redden.

Marvel Studios’ Secret Invasion | Official Trailer | Disney+

Streaming informatie over de serie

TitelSecret Invasion
Jaar2023
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieActie, Avontuur
CastSamuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Emilia Clarke, Olivia Colman, Kinsley Ben-Adir

Veelgestelde vragen

  • Staat of komt de serie ‘Secret Invasion’ op Netflix?

    Nee, je kunt momenteel niet via Netflix in Nederland op tv of online kijken naar de serie Secret Invasion. In de tabel bovenaan dit artikel vind je precies welke streamingdienst(en) deze titel op het moment van schrijven in het aanbod hebben opgenomen.

  • Wie zitten er in de cast van de documentaire ‘Secret Invasion’?

    De grootste rollen in de Marvel-serie Secret Invasion worden vertolkt door Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Cobie Smulders, Emilia Clarke, Olivia Colman en Kinsley Ben-Adir.


Synopsis: Disney+

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.