Op déze datum lijkt Marvel-serie ‘Secret Invasion’ naar Disney+ te komen

Marvel-fans hebben dit jaar een hele hoop grote titels om reikhalzend naar uit te kijken. Zo wachten we natuurlijk op het tweede seizoen van Loki, staat binnenkort Guardians of the Galaxy Vol. 3 op het programma en komt ook Secret Invasion naar Disney+. Van die laatste serie weten we nu eindelijk wanneer we er waarschijnlijk naar kunnen kijken.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Disney+ lijkt releasedatum ‘Secret Invasion’ onthuld te hebben

Eerder werd bekendgemaakt dat Secret Invasion in het voorjaar van 2023 zou verschijnen, maar nu lijkt het erop dat we er toch ietsje langer op moeten wachten. Disney+ heeft op de pagina van de Marvel-serie op hun website namelijk aangegeven dat de eerste aflevering op 21 juni 2023 verwacht wordt (zoals je hieronder kunt zien).

Een kleine kanttekening is dat het feit dat deze informatie met ons gedeeld is wel een foutje lijkt te zijn geweest van iemand op het kantoor van The Walt Disney Company. Inmiddels is deze informatie (en zelfs de complete landingspagina van de Marvel-serie) verdwenen. Met honderd procent zekerheid kunnen we dus niet zeggen dat het in juni tijd is voor Secret Invasion, maar de kans lijkt wel erg groot. Wordt dus vervolgd! Uiteraard hoor je het direct van ons via je mail als er iets verandert.

Dit kunnen we verwachten van de Marvel-serie ‘Secret Invasion’

Secret Invasion betekent de terugkeer van Samuel L. Jacksons personage Nick Fury, die we volgen tijdens de Skrull-invasie op Aarde. Met zijn hulp moeten gedaantewisselende aliens buiten de menselijke samenleving gehouden worden, maar dit blijkt zo makkelijk nog niet.

Naast Samuel L. Jackson keert ook Ben Mendelsohn terug als Talos de Skrull, is Don Cheadle wederom te zien als War Machine en kruipt Martin Freeman net als in Black Panther: Wakanda Forever in de huid van Everett K. Ross. Er zullen ook een aantal nieuwe gezichten in het Marvel Cinematic Universe verschijnen, waaronder die van Game of Thrones-actrice Emilia Clarke en Olivia Colman. De eerste beelden bekijk je hieronder.

Andere series die in 2023 naar Disney+ komen

Naast Secret Invasion staan er dit jaar nog een aantal andere (Marvel-)series op het programma. Zo kijken we uit naar Echo, een spin-off van Hawkeye, waarin we de dove superheldin Maya Lopez volgen. Zij moet contact moet maken met haar roots en de betekenis van familie moeten omarmen, terwijl haar vaardigheid om mensen perfect na te doen er ook voor zorgt dat ze een geduchte tegenstander is. Een andere serie die we de komende tijd kunnen verwachten is Ironheart over Riri Williams, die we in Black Panther 2 leerden kennen.

Ook het tweede seizoen van Loki staat dus op het programma. Het lijkt echter nog wel even te duren voordat we hiernaar kunnen kijken. De verwachting was namelijk dat de nieuwe afleveringen in de zomer zouden komen, maar als het dan tijd is voor Secret Invasion lijkt de release te worden uitgesteld tot minstens de herfst. Zodra we de releasedatum weten, delen we die natuurlijk direct met je.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Disney+ per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Disney+ zullen verschijnen.


Synopsissen: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.